Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nierodzinna

przez rodzine chłopaka rozstaliśmy sie

Polecane posty

Witam Mój chłopak uważa że jestem nierodzinna/ Tłumacze dlaczego. Mieszkam z chlopakiem w jednym akademiku. Wcześniej mieszkał tam jego brat wraz z nim, ale wyniósł sie do innego bo będzie taniej ale w pokoju 3 osobowym. Brat owy posiada dziewczyne, ktora przyjezdza do niego co 2 tygodnie. On mieszka z 2 kolegami i uważa, że jest mu ciasno więc jak przyjeżdża jego dziewczyna to powinna spać u mojego chłopaka który mieszka sam. Oprócz tego mój chłopak powinien ją odobierać z dworca, zawozić ją gdzie chce, gotować jej itp. A czemu tak: bo bratu jest wygodnie i nie musi wydawać pieniędzy na tramwaj (1,25 zl na osobę, a mój chłopak ma auto). Raz doszło do sytuacji, ze owa dziewczyna brata spała u mojego chłopaka sama (półnaga), bo brat zachorował i żeby się wyspać wrócił do swojego akademika. Pomijam fakt że owa dziewczyna zamyka drzwi w pokoju mojego chłopaka żebym ja nie przyszła, bo wie że skończy się awanturą. Ok, można to zrozumieć raz, ale nie co 2 tygodnie. Poza tym mój chłopak mieszkając ze mną w wakacje jeździł co weekend do domu (na cały weekend) tłumacząc mi, że musi pomóc mamie w polu. Ok, ale mógł wrócić wcześniej, to nie bo mama nie zdążyła go wyprawić (mimo że to ja gotowałam). Płakałam, prosiłam o wspólne weekendy chociaż raz w miesiącu i co? Dowiedziałam się, że jestem nie rodzinna. Zrezygnowałam już z wspólnych weekendów, ale spania dziewczyny brata w pokoju mojego chłopaka nie zniosę. Kazałam wybierać: ja albo ona. Wybrał ją, bo brat sie pożali w domu i będzie awantura, bo przecież trzeba sobie pomagać, a ja jestem taka NIERODZINNA. Najgorsze, że go kocham. Myślicie, że mam szanse to zmienić, żeby on mnie zrozumiał (łzy, rozmowy nie pomogły jak dotąd). A może to ona ma rację? Czy pomęczyć się teraz ale odpuścić sobie go, choć będzie ciężko.

sorry twoj afect spi z obca baba w jednym pokoju i jeszcze masz sie nie zloscic..? olej go, szkoda nerwow :o

Gość virginia płaczka
nie ma szans,goń kretyna,niech się dalej brat z nim dzieli!

Gość wiej dziewczyno z tych toksyn
facet, który kocha chce z nią być, często, zawsze!! A i rodzinę ma gdzieś!!

Gość bon apetit1234567
Jezuuu... nigdy bym nie pozwoliła na to! Jak Ty to wytrzymałaś, to ja nie wiem. Albo jestem jakaś inna, ale nawet na jedną taka sytuację z jakąś baba bym nie pozwoliła!

a nie mgolas ty z nim zamieszkac? i czemu sam mieszka ? czy ona nie moze spac u swojego faceta?

nic nie rób! HONOR miej. jak zrozumie że Cię kocha, wróci bo bez Ciebie nie wytrzyma. Jak nie wróci... To sama znasz odpowiedz, nie warto. Powinien Cie zrozumieć. Może ta laska mu w oko wpadła i mu to najwyraźniej odpowiada co jest nie do przyjęcia!!!

nie moglismy razem zamieszkac bo jego rodzice nie akceptuja mieszkania pzred slubem i brat by mial utrudniony dostep do niego

a w wakacje mieszkalismy razem potajmnie bo jego brat byl zagranica i nie poskazylby w domu (brat ma 25 lat, ja rozniez, a chlopak 27)

Gość 12345654321
bo jego rodzice nie akceptuja mieszkania pzred slubem buhehe skad ty takiego gowniarza wzielas a sex to uprawiacie czy rodzina tego nie akceptuje a calowac sie mozecie czy chlopak nie ma pozowlenia rodizny???

dziwne nooo współczuje :) Rozumiem kwestie wychowaniu itd, ale ten jego brat to jakiś dziwny ;/ jak facet woli brata i jego laske od kobiety którą rzekomo kocha to trudno tu mówić o miłości... przykre:( ale tak bywa, może zrozumie co traci przez głupote...

Gość 12345654321
napisze ci tylko tyle wiej od niego i to daleko chyba uzasadniac nie trzeba :)

Gość seesaw
w co Ty sie dziewczyno wpakowałas. zostaw go. albo zrozumie, albo okaze się że nie był Ciebie warty. a Ty poznasz kogos 'normalnego' szybciej niż Ci się wydaje :)

sypiac moze bo brat byl chory i chcial sie wykurowac sam u siebie wiec pozbyl sie problemu i zostawil ja u brata. noi rodzenstwu trzeba pomagac, i brat sie obrazi lub mamie powie. Jego tlumaczenia, a tak naprawde to to byl wygodny uklad, moj chlopak pracowal wiec do 15 nie bylo go w pokoju to mieli jego lozko dla siebie bo u niego wspollokatorzy byli wiec nici z sexu

jak narazie to on mnie rzucil bo kazalm mu napisac do dziewczyny brata ze lepiej bedzie jak nie bedzie do niego przychodzic. noi dowiedzialam sie ze jestem nierodzinna. I jesli wysle smsa lub zadzwoni do niej to bedzie mial awanture w domu bo ta dziewczyna sie pozali bratu a on matce. I oczywiscie wyszlam na te złą co chce skłócic rodzine. a tak poza tym to ta dziewczyna wie ze jej nie lubie i nie zycze sobie zeby tam spapa i mimo to przychodzi

i na cholere ci taki facet co jest mamisynkiem a w dodatku nie ma swojego zdania? chce ci sie uzerac z taka rodzina?

Gość hehe z wiekiem to
mnie rozwalilas myslalam ze tu o gowniarzy chodzi?????

Gość mnuihgtf65r453e3wswaswerftgyhu
Ellinka dobrze mowi!!!!!!!!!!!!!!

a moze on puka tą dziewczyne brata i dlatego mu to tak na ręke. Jeśli nie to i tak nawet jak teraz odpuścisz, to potem na pewno będzie inna sytuacja w której zamiast być z tobą, to pojedzie do kolegi brata znajomego z podwórka twojego brata, bo go poprosił ;)

daj sobie z nim spokoj, naprawde chcesz sie uzerac z nim i jego mamusia i bratem?

Bardzo dobrze Ci mówią - nie warto z takim kolesiem sie spotykać. To nawet nie facet, to duzy dzieciak. Skoro laska nie ma gdzie spac, to spi w twojego faceta, masakra jakas, ty u niego zacznij w weekendy nocować. Ciekawe co by zrobil? wyrzucił cie?