Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roobaczyca

Ile związków macie za sobą- staż powyżej 1 rok?

Polecane posty

Gość jeden mam
;)

Gość nie mogeee posikam sie
1 zwiazek mialam dokladne 1,5 roku teraz obecnie jestem z drugim i obecny nas staz 1,5 roku :P rowna sie 2 takie zwiazki :)

jeden trwal rok i w rocznice ze mna zerwal ten chuj a teraz jestem z chlopakiem 1,5 roku

Gość liljawodna
3

Gość liljawodna
ja jestem z dwoma jednoczesnie:(

Gość pierwszy zwiazek - 11 miesiecy
2 - 5 lat jestem w 3 31 latka :)

lilja, dla ciebie to skonczy sie tragicznie. ja kiedyś, przeklinam to, tez mialam taka sytuacje i to ja wyszlam na tym najgorzej :(

dupa jak to robisz? Ze jest Ci dobrze? A t ak szczerze? to pewno jest ci zle tylko trzymasz fason? Tez tak chce

Gość liljawodna
wiem robaczyca. Podejrzewam ze wyladuje na psychiatrii,ale jakos brne w tym gwnie. Ciagne to juz 5 lat! Maz skoczyl w bok,potem ja sie rozkrecilam. To juz chyba moje przeznaczenie ze jeden jest opiekunczy i zaradny a drugi dobry w lzku i gotowy na ojcowstwo. Napewno zaszokowalam wszystkich,sama jestem w szoku :(

Gość liljawodna
no wlasnie dupa ja ie potrafie byc sama. Wolala bym byc z nieodpowiednim niz sama :(

ale byli oni tacy tragiczni? Dupka? ;) Lilja. Ja gdy sie spotykalam z dwoma, to czulam sie i dobrze i zle. ale na dluzszą mete wygrywa to drugie:( niestety

Kant dupy Nie odsyła się z kwitkiem bo chce się być samemu, nie potrafisz być z kimś. Ewentualnie za każdym razem źle trafiasz, jak ja.

kant po prostu nie trafilas na kogos kto by cie w sobie rozkochal od 1 spojrzenia :P ja tez po poprzednim zwiazku chcialam byc sama a za niedlugo spotkalam obecnego i tak juz leci 3,5 roku

Gość liljawodna
Rozkochanie wystarczy? Oni wymagaja od nas z czasem zebysmy byly jak oni,podobnie myslaly i mialy podobne upodobania. Z czasem widzimy wady i sie odkochujemy:(