Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roobaczyca

Ile związków macie za sobą- staż powyżej 1 rok?

Polecane posty

Jasne. :classic_cool: Też kiedyś miałem.. nie istotne. Wniosek.. nie spotkałaś takiego co miałby zbieżne.. i to nic złego rzecz jasna. Ale jeszcze przed tobą spotkanie kogoś takiego dla kogo plany stracą wartość. ;) Z 20 lat temu coś takiego mnie spotkało.. "chcesz rozśmieszyć boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość" :P

Oni wymagaja od nas z czasem zebysmy byly jak oni,podobnie myslaly i mialy podobne upodobania. nie przesadzajcie, jak sie trafia na dupkow to moze i maja takie wymagnia, normlany facet nie zmieni was na sile :P

no lila , to fakt, tez mi sie tak wydaje ze oni po pewnym czasie chcą nas sobie podporządkowac, chcą z nas zrobić kury bez wlasnego zdania które zgodzą sie na wszystko co Oni zrobią :o

Gość kropka teleskopka
1 związek - 7 letni, zakończony... na więcej brak widoków.

Lilja trafiłaś w sedno dlaczego jestem sama , JA jako JA jestem dla siebie ważniejsza niż związek. } Po prostu mało znasz życie.. tylko tyle.. i oby w tobie się nikt nie zadurzał.. bo będzie cierpiał..

Kant dupy Nie brakuje ci faceta.. ? :D wniosek jeden, jesteś sama z tego samego powodu co ja. I tu po prostu zamilknę. Mnie też samotność nie uwiera.. nie boli czy tam inne pierdoły. :P

Gość cześć mlodziezy:D
ja mam 3 1 rok trwał 2 1,5 roku 3 25 lat trwa :D:D:D:D

Oopss.. to nie była ocena.. Ale miałaś prawo tak to odebrać. To było to co mi się wydaje.. EOT w tym temacie.. nie odczuwam potrzeby zaznajamiania się z psyche innych samotnych osób. :o Zazwyczaj zwisa mi to itd. Co mi odbiło.. pewno efekt spożycia tych paru piw.

23:18 [zgłoś do usunięcia] cześć mlodziezy:D ja mam 3 1 rok trwał 2 1,5 roku 3 25 lat trwa ) Ta.. k .. ja po ponad 20 latach małżeństwa wystąpiłem o rozwód. Dostałem. Więc to 25 wspólnego pozycia nie robi na mnie wrażenia.

nie musi robic wrazenia;) odnosze sie do tematu kurwa :D:D:D chyba zapada ;) ze lansu nie szukam ;):D

spokojnej nocy niekoniecznie;):D