Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triniiiii

Haremki....kupić czy nie?????????????????????

Polecane posty

Gość triniiiii
podobają mi się.... akurat w moim wypadku dopasowane spodnie wyglądają kiepsko, więc myslałam o czymś takim

Gość obrzydzony
o ja pier.dole to dla tranzoli z przerośniętymi jajami ? masakraaaaaaaaaaaaa! rzyg & bełt

Z tego co piszesz to ten fason spodni jest dla Ciebie odpowiedni ( wysoka i szczupła). To w zasadzie jedyny typ sylwetki który wygląda w takich wynalazkach dobrze. Watpliwość budzi cena...są nieco przydrogie, a moda może szybko się zmienić, tańszą alternatywe widziałam w Cubusie.....Nie jestem wielka fanką tego fasonu, ale jeśli ktoś lubi taki fason i ma odpowiednia figure to może się pokusić.

Gość temat zajebisty fajny
masakra

ASOS ma fajne rzeczy. Te spodnie tez sa ok, ale tylko jesli ejstes w miare wysoka, bo inaczej beda skracac. Chyba, ze bedziesz je nosila tylko do szpilek jak modelka :)

na dupe HAREMKI na nogi RZYMIANKI albo jak kto woli JEZUSKI i szafa gra :o Boże co z tą modą sie dzieje???

Gość jeśli masz przepuklinę
to będą akurat :-O

Gość takie spodnie tylko dla
15-latek b chudych i wysokich,do tego ładnych-bo przeciętne dziewczyny będą wygladały groteskowo,chyba,ze lubią uśmieszki i komentarze na ulicy....

jeśli nie masz spodni tego typu (pump, harlemek, aldynek, peg leg czy jakkolwiek) to powinnaś je zmierzyć przed zakupem. naprawdę ciężko dobrać odpowiednie w tym kroju zwłaszcza dżinsowe. w stradivariusie są długie dżinsowe zmierz zanim kupisz. są drogie znalazła bym tańsze. na asos 35 funtów czyli 158 zł po dzisiejszym kursie dostawa 7 euro czyli 27 zł odpowiedz sobie sama czy warto je kupić na allegro.

Gość edssu
o niee moim zdaniem ale fakt powinns przymiezyc