Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehajes

Czemu jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

Gość ehajes

Ja się boję położyć. Kładę się dopiero jak zacznie świtać. :( A Wy? Co tu jeszcze robicie ludeczki?

Gość bo spałam w dzien
i nie mogę zasnąć

ja mam tak jak autorka też chodzę spać dopiero jak zaczyna świtać, no chyba że nie jestem sama w pokoju

Gość ehajes
Ja się duchów żadnych nie boję :) Mam "tylko" nerwicę lękową, bo kilka niestety dramatycznych sytuacji miało miejsce w nocy i trochę za bardzo mi się się to do łba wgryzło.

Nic nie ma ciekawego w nocy :o Zwyczajny okres, kiedy nie dociera do nas światło słoneczne, ot wielka ciekawostka 🖐️

ja to mam schize że za oknem coś na mnie patrzy bez kitu jak miałam z 5 lat to mnie tak starsi koledzy nastraszyli poprzebierani i mi tak zostało

metallica, to nie schiza, nawet nie wiesz jak często jacys złodzieje albo gwałciciele zaglądają po oknach....no, chyba, ze mieszkasz na piętrze :classic_cool:

Czynnik psi... Może dla Ciebie. ;) Ja w nocy widzę o wiele więcej, niż sam fakt, że słońce nie dociera na tę stronę półkuli.

mieszkam w domku jednorodzinnym na parterze...ale mam okno zasłonięte zasłoną+kocem poważnie i to takim najgrubszym

Gość ehajes
Dobra opowiem Wam. Kilka razy w życiu położyłam się spać o normalnej porze. Kiedy o 4 w nocy się obudziłam czułam się już fatalnie. Trafiłam do szpitala- stan był poważny. Lekarz się mną nie zajął, bo odpoczywał (wiem, brzmi to śmiesznie!). Dopiero po 7 rano- po obchodzie udzielili mi pomocy. Trafiłam na stół operacyjny. Za każdym razem można było próbować tego uniknąć- gdybym tylko zauważyła pierwsze objawy i pozażywała podwójne dawki leków. Budziłam się już z bólu- było za późno, żeby samemu nad tym zapanować. W taki sposób 8 razy trafiłam do szpitala, z czego 3 razy kończyło się to operacją. :( Czuję się bezpieczniej czuwając w nocy, a później, kiedy wiem już, że ludzie idą do pracy, LEKARZE zaczynają dzienny dyżur, wszystkie badania można swobodnie wykonywać, uspokajam się i kładę się spać. :( Męczę się tak od roku- od czasu ostatniej operacji :( Jestem na siebie o to wściekła i dlatego wierzę, że kiedyś to przezwyciężę! :)

a do kuchni gdzie się okno nie zasłania bo jest takie no wiecie inne:-) to w nocy za chiny nie wyjdę jak nikogo tam nie ma kurczę mam takie schizy w nocy że sama z siebie się nabijam

a ja dopiero ze szkoly wrocilam tylko u mnie jest 21.23

Gość ehajes
Wiecie co, jeszcze jedno Wam powiem :) Dzięki temu, że nie śpię w nocy byłam 2 razy świadkiem jak ktoś raz o 3:30, a drugim razem o 5:00 (to w zimie) dobierał się do naszego mieszkania. Na szczęście nie udało mu się wypchnąć kluczy z zamka, ale nieźle się mocował. Ze strachu aż zdrętwiałam! SPRAWDZAJCIE DRZWI!

Gość ehajes
Wredna Suka... - czy ja powiedziałam, że nie poszłam z tym do lekarza??? No właśnie. :/