Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehajes

Czemu jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

nerwica lękowa? ja bym powiedziala, ze nabyta. no ale podobno są jakies geny z predyspozycjami do tego rodzaju zaburzen, ale ktos kto je ma.. jest jedynie podatny. nie musi zachorowac

Gość ehajes
Częste niedrożności. Błąd w sztuce lekarskiej spowodował, że do końca życia takie "atrakcje" będą nade mną wisiały. I niestety z wiekiem coraz częściej :( Ale! Trzeba się cieszyć z każdego dobrego dnia!- tego dawno się nauczyłam. Tylko te cholerne noce... ale i z tym wygram :)

Niedrożności jelit czy dróg oddechowych? :classic_cool: Ciekaw jestem co dokładnie spartali i czy nie da się tego naprawic, nasi lekarze potrafią zepsuc ale naprawic już nie. Ale zagranicą, kto wie....

Gość ehajes
czynnik psi - jelit :( Nie da się nic zrobić. To potwierdzili w Niemczech, Francji i RPA. W rodzinie mam też 4 lekarzy i sama jestem na medycznych studiach, więc niestety wiem, że to prawda. Trzeba za wszelką cenę unikać operacji, bo każda mimo, że przeprowadzona w celu uwolnienia zrostów prowadzi do wytworzenia się kolejnych. Aktualnie mam "siatkę zrostów"- tak to określili. A mam dopiero 24 lata :( Prze*rane

ej no wrózka nie chce mi na innym topie odpowiedziec na pytanie, czy kupic sobie te rózowe szpilki czy tez nie kupic. no i czy mi tipsy wkrotce odpadną :( do dooooooopy ta wrozka

Nie wiem po co komu tarot do wróżenia, przecież i tak do duupy są te ich wróżby więc równie dobrze mogę wróżyc bez niczeo, a co :classic_cool:

Gość ehajes
Wredna Suka... - Ojjj zazdroszczę udanej sesji. Też próbowałam kiedyś i efekt był taki, że miałam 30 pięknych czarnych plam :D No, na jednym zdjęciu wyszedł mi księżyc :P