Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem komu przekazac 1%

na jaką organizację przekazaliście 1% z podatku?

Polecane posty

j.w

nie zarabiam wiec nie mogłam ale przekazałabym na pieski a moi rodzice dali na jakieś ślepoty pastewne chyba na dzieci z Lasek 😡 albo inne dzieci albo jakies matki samotne albo żulerstwo z markotu :/ :O

Jak nie wiesz komu przekazać, to może : Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa KRS 0000037904 Z dopiskiem dla jakiegoś dziecka. Na stronie Fundacji możesz wybrać dla jakiego: http://www.dzieciom.pl/1procentopp.html ( po prawej stronie jest wyszukiwarka dzieci).

Gość ojcotobedzieee
a czy mi ktos cos daje abym ja dawala innym, na rzadna nie przekazałam i nigdy nie przekaze

dzięki.

Gość nowa chata nowa rzecz:D
Anna Dymna

jeśli nikomu nie przekazałaś to chyba idzie to do skarbu państwa czy jak? nie rozumiem Cie, czemu nie chcesz pomóc? nic Cię to nie kosztuje przecież. ale masz podejście niefajne.

Gość biedne malenstwo
daj na zwierzątka albo konie albo psy najlepiej...oni tam nie marnują kasy, naprawdę zawsze zwierzątka dostaną tylko karme one tego potrzebują dzieci ? luksusów i empetrójek, wakacji w telawiwie ... takich to nawet dzeci z normalnych domów cxasem nie mają a te przybłedy chcą... a zwierzeta tylko jesc chcą :(

dzięki :)

na schronisko dla koni TARA co do oddawania czy nie oddawania 1% nie ma znaczenia, czy napiszesz, komu, czy nie, to i tak ten podatek jest odprowadzany, tyle, że bez wskazania celu - to idzie do wspólnego wora dziwię się, że ludzie, którzy pracują, nie wiedzą takich podstawowych rzeczy o swoich w końcu pieniądzach

Gość ziew ziew ziew
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt KRS: 0000265877 fundacja działa w Łodzi.

Gość natka*
Fundacja SOS dla Zwierząt

Gość bvbvbbvbvbv
Moja mama (bo ja jeszcze nie zarabiam) na psiaki :)

Moj brak robil tam praktyki i pracował na zasadzie wolontariusza. Fundacja Spelnionych Marzen to nie tylko spelnione marzenia, ale przede wszystkim szansa i nadzieja na cos wiecej. Ja takze polecam te fundacje . Znalam z widzenia keidys Panstwa Osuchów i naprawde jestem pelna podziwu dla nich

Gość bolące serce
PtSR

to chyba Polskie Stowarzyszenie Stwardnienia Rozsianego.. przynajmniej tak Pan gooogle mowi:) nie slyszalam o tej fundacji.. moze cos o niej powiesz?

Gość ech..................
Ja pierdziele usuwaj moje postz bo prawd mówię...Skopiuje do jednego wora: Dałem na terenowy komitet ochrony praw dziecka w sosnowcu. Bo jako jedyne mi znane działają za free. Przez to mają przejabane w gmienie itd. Jako jedyni rozliczają się z kazdej zlotowki i maja to na stronie. I mało jest organizacji tak na prawde pomagającym dzieciom. Albo mozemy wybrac spełniamy mazenia i ładujemy blisko 3 tyś do kieszeni opiekunek a do kierownika 20 tyś. Albo jakaś prywatna osoba z chorym dzieckiem jak znamy. Albo takie właśnie komitety ale to lokalna też społeczność. Inne tak naprawdę nie mają sensu w stylu tvn polsat czy prezydentówny jak zobaczycie rozliczenia to sie za głowy chwycicie. O komitecie macie tu http://tkopd.sosnowiec.pl/?page_id=15 No ewentualnie jak ktoś ma schronisko w mieście to na nich bym jeszcze rozmyślał. NAPRAWDĘ INNE NIE MAJĄ SENSU. I nie chodzi o to by wpłacać akurat na sosnowiec tylko by nie ładować po 200 tyś Kwaśniewskiej. Zobaczcie rozliczenia!!!!!! A tkopd znam wiem jakie mieli problemy wiem że ledwie sie utrzymują i nie biorą ani pln za pracę. Zreszta tam link do reportażu uwagi jest. NIE NA CARITAS dla nich akurat dużo usług świadczyłem. Po 1 siostry doją kase od pacjentów a powinny pracować za darmo Po 2 gie wszystkie ciuchy przekazywane na caritas są sortowane i te które sa ładne trafiają do ciucholandów!!!!!!!!!!! po 3 cie wynajmują lokale i mają np rehabilitacje która powinna być darmowa a świadczą ją odpłatnie. Szkoda gadać. Zapomniałem o tej firmie Naprawdę dajcie sąsiadowi na dziecko lepiej. I jeszcze jedno napiszę NIE NA TARĘ!!!!!!!!!!!!!!!! Niby schronisko koni a zasada jest taka że kto po 3 latach nie weźmie konia to na rzeź. Więc najpierw dostają kasę z 1% i od gmin itd. Potem za przerób koni na salcesony. NIE NA TARĘ POLSAT TVN Poza tym dajta gdzie chceta.

ja akurat przekazuję na Fundację Spełnionych Marzeń, na dzieci cierpiace na nowotwory i widziałam ich prace z bliska i wiem, ze są naprawdę rzetelni i mogę polecić tę fundację z czystym sumieniem, tym bardziej , ze jej załozycielami sa ludzie, którym synek umarł na raka, więć myślę, ze nie byliby aż takim hipokrytami ech........wiadomo, że każdy ma tam jakies swoje spostrzeżenia i doswiadczenia, ale nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, ale dzięki Twoim info ludzie po prostu bardziej się przyjrzą działaności tych fundacji, więc moze to i dobrze

Ja mam dziecko niepełnosprawne, jest w Fundacji Pomocy Dzieciom Niepsłnosprawnym Słoneczko zarejestrowane, i w z tego co wiem to wszystkie wpłaty jakie ktos dokona- ale na konto mojego dziecka- docierają. Mam dostęp do tego konta- przez internet, wszystko moge sprawdzac w kazdej chwili. Mam wrazenie że tu niektóre osoby kompletnie nie wiedza na czym to polega. Przyznam tylko, że nie mam pojecia co sie dzieje z wpłatami które ludzie dokonuja bez podania konkretnego podopiecznego... Co do Tary- kto tu wygaduje takie bzdury że jak w 3 lata nie znajda dla konia innego miejsca to idzie na rzeż? Prosze o podanie wiarygodnego żrodła tych informacji. Ja z teo co wiem, to Tara własnie nawet nie wydaje koni do adopcji, jak np. Pegasus, tylko uparcie chce trzymac wszystkie u siebie do ich grobowej deski

ale w fundacjach wlasnie pracuja charytatywnie a nie ze idzie do keiszeni kierownika;//