Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem komu przekazac 1%

na jaką organizację przekazaliście 1% z podatku?

Polecane posty

Gość popieram kare śmierci
fundacje szczególnie te od psów kradną :-O

Gość przekaż 1% podatku
dla Krystiana! Fundacja dzieciom "Zdążyć z Pomocą" ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa KRS 0000037904 w rubryce informacje uzupełniające prosze podać: Krystian Kucharski numer członkowski 868. albo na Macieja KRS 0000032355 - Maciej Nowak Ełk

Gość informatyk___
ja przekazałem na Stowarzyszenie odbudowy fontanny POTOP w Bydgoszczy. Dlaczego? Bo już część odlewów jest zrobiona. Bo marszałek obiecał 800tys. zł. Bo to piękna rzecz. Bo wiem, że to będzie. A mogę dawać miliony na glodne dzieci a i tak będą ciągle głodne. Bo większość fundacji przejada całą kasę :(

JA nie chcę nikogo krytykowac, ale wlasnie oddajac na taka fontanne to tak jakby oddac Panstwu. No ok, niewazne:)

Gość izolda_1982
Fundacja Warszawskie Hospicjum dla Dzieci ul. Agatowa 10 03-680 Warszawa KRS 0000097123

Gość gość
Ja od kilku lat przekazuję fundacji pomagającej zwierzętom www.otoz.pl Mam do nich zaufanie, bo mogę na ich stronie obserwować jak bardzo pomagają wielu zwierzętom, szczególnie psom.

Ja w tym roku przekazałam 1% na fundację onkologiczną Alivia, która pomaga chorym na raka między innymi w zdobyciu i zakupie leków, których NFZ nie finansuje. Warto mieć otwarte serce dla innych, nie powinniśmy skazywać się na to by losowo komputer wybierał za nas. Zachęcam do zapoznania się z ich działalnością http://www.alivia.org.pl/formy-wsparcia/#1-procent KRS: 0000358654

Gość gość
Jest w Łodzi taka fundacja jak Dar Serca, ich mogę polecić, bo ich znam :) Ogólnie to nie wiem jakei są jeszcze inne takie organizacje pomocowe w mieście. Co do tego co robią to na stronie dar-serca.pl masz więcej informacji, mówiąc krótko pomagają dzieciom czy to niepełnosprawnym czy po prostu z trudnych rodzin, których niestety w dzisiejszych czasach jest bardzo dużo...