Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po praktykach

Co kupić w ramach podziękowania?

Polecane posty

Gość po praktykach

Niedawno skończyłam praktykę w przedszkolu. Dzisiaj idę do pani dyrektor, by odebrać swój dziennik praktyk i jej podziękować. Co jej dać, aby pozostawić po sobie miłe wrażenie? W przyszłości mam zamiar posłać do tego przedszkola swoje dziecko, więc nie chcę palić za sobą mostów. Myślałam o kwiatach, one są chyba uniwersalne, tylko nie wiem jakie będą odpowiednie na taką okazję. A może coś innego?

Gość nie no masz problem

Gość może coś ładnego i praktyc
praktyxznego i dekoracyjnego? np. parasol, wazon (kupujesz kwiaty i kiwaty ale w co je wstawić? wazon sie przyda zawsze ;) ) jaką ladną buteleczke np. farbowane szklo hartowane ,

A ja uważam, że nie powinno się obdarowywać kogoś za to, że ten wykonał swoje obowiązki, dlatego też jestem przeciwna napiwkom.

ja bym nic nie dawała. Kupiła bym czekoladki i poczęstowała wszystkie osoby. Bo nie z samą dyrektorką pracowałaś.

Gość po praktykach
Generalnie też jestem temu przeciwna, ale patrząc na to z drugiej strony, dyrekcja wcale nie miała obowiązku przyjąć mnie na te praktyki i wtedy musiałabym dojeżdżać do jakiegoś innego przedszkola, a tak byłam w komfortowej sytuacji, bo to przedszkole jest obok mego bloku. Kwiaty to chyba nic złego, prawda? Poza tym mam w tym własny interes, by dobrze mnie zapamiętano, bo, jak pisałam,chcę tam posłać swoje dziecko(a wiecie, że dzisiaj o to nie łatwo).No i może kiedyś chciałabym pracować w przedszkolu. No chyba, że czekoladki.Ale częstowanie wszystkich też odpada, bo każda pani przedszkolanka siedzi w sali z dziećmi, więc nie wyobrażam, żebym biegała po salach po to tylko, by poczęstować kogoś jedną czekoladką:)

Gość 678888
Kwiaty sa ok, ale ja bym wolała jakies dobre czekoladki :P Możesz też dać pieknie zapakowaną filiżankę, ale to juz raczej droższa rzecz...

napisz wprost, że chcesz się podlizać bo zalezy ci na tej posadzie i przestań pierrdolic o dziecku które niby chcesz tam posłać.. :-o co za zakłamana pipa :-o