Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenKtóryNigdyNieSpi

Ne moge wytrysnąć gdy bawie się z moją dziewczyną.:(

Polecane posty

Monika_32 jestem... w tym roku będzie 2 lata w październiku od slubu... a w listopadzie 3 lata odkad się znamy... i nie wyobrazam sobie przejść przez cos takiego jak ty...

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
Tak pale fajki od 6 lat no w sumie od 1 gimnazjum.:/. No i trawkę znaczy wiesz wszytko jest dla ludzi ale jestem pozytywnie nastawiony do życia i lubie zapalić czasem skręcika.Alkocholu raczej nie nadużywam ale róznie to bywa na studiach:/:P

No to masz odpowiedź... papieroski :) mój mąż tez pali i czasem skończyc nie moze... nie wazne w jakiej pozycji bysmy się nie kochali i jak byłby podniecony... papieroski robia swoje...

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
hmm Zielona Góra nie jest zle można dojeżdzać :). Dzięki wielkie za rade z tym seksuologiem mam już jakieś wytyczne 2 miesięczny celibat i wizyta u specjalisty dzięki dziewczyny że mi pomogłyście i przynajmniej dały jąkąś nadzieje:). Moniko teraz zwracam się do ciebie współczuje ci twojej sytuacji , naprawde szczerze nie rozumiem jak twój mąż mógł coś takiego robić porównywać cię do innych etc. Powinnaś być dla niego jego kobietą życia, ideałem musiał być strasznym prostakiem że tak cię ranił i po prostu nie zasługiwał na ciebie i pewnie kiedyś doceni co stracił. A ty na pewno znajdziesz lub juz znalazłaś faceta który cię doceni i przy którym jesteś lub bęziesz szczęsliwa.Tak czy siak mimo tego że nazwałaś mnie mięczakiem życze ci jak najlepiej. Bo to co przeżyłaś musiało być straszne . Pozdrawiam:)

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
No to w takim razie trzeba skończyć z tym gównem:/:P. Ale lolki chyba moge palić z tego co wiem seks po trawce wzmacnia i pobudza:D

ja tez pale ziolo wole to niz alkohol :) ale ola masz przesrane no ja jestem 10 lat z moim mezem,6 lat jestem mezatka,a odkrylam uzaleznienie 4 lata temu tak naprawde........wtedy beszczelnie walil w mojej obecnosci kiedy spie i budzilam sie tak w odpowiednich momentach:)mialam tak tego dosyc ze zaczelam uprawiac cyber sex PRZY NIM :)...........nie przeszkadzalo mu to.Tylko czekal az zasne zeby znow zwalic.Po 10 latach mam tak dosyc ze dostaje wstret do facetow!

w sumie zdrowy tryb zycia by się przydał... raz na jakis czas skrcik ok... ale bez przesady...

Monika_32 ja nie jestem z tym facetem co ma 2 dzieci... znalazłam innego gwoli ścisłości :)

podczas seksu musisz byc zrelaksowany, moze dluzsza gra wstepna w tym pomoze ..? ;) nie mysl o niczym innym podczas wspolzycia, tylko o sobie, i jak podniecajaca ona jest

Jezu no to ci współczuje naprawdę... facet miał cie żebys mu ugotowała, uprała i dziękuję... cyber seks przy nim i on nic na to??? jezu kochany...

Witaj warczypies:) moczymordo moja kochana :) nie sądziłam że jeszcze się uciesze na widok twojego nicka :)

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
Wiesz angela chodzi o to że moja dziewczyna nienawidzi gry wstępnej woli od razu do rzeczy, ja na przykład uwielbiam grę wstępną no i w ogóle jeśli chodzi o seks to nie mam jak inni faceci że tylko żeby się zadowolic i basta.:PP:PP trooche dziwny jestem o oryginalny :). Aha tak na marginesie jeśli macie ochote się wybrać na paradę o legalizację to zapraszam na konto " Zielona Rewolucja Marysia" Organizuje paradę studencką ,ogólnie dla wszytkich którzy są za pozytywnym przekazem regea :)

Warczy nie wiem co z Alą.... znlazła faceta co jej pasował i znikła z tematu... tak jak karlita i cała reszta... ja jestem :)

TenKtóryNigdyNieSpi jak to twoja dize3wczyna nie lubi gry wstepnej??? to co masz jej wsadzic spuscić sie i do domu??? Dziwna panna... to jak ona się rozgrzewa? Ma wogule jakis orgazm... nie kocha się z toba bo musi przypadkiem....i nie robi tego na odwal się??

warczy no kochliwa... ale mam nadzieję ze jej się udało z tym facetem i ze nie będzie jej u nas za jakiś czas... a jak u ciebie jakies zmiany?? moze zwiazek jakiś kolega stworzył z płcia przeciwną??

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
No nie wiem w sumie znaczy się jejku mówi że ją gra wstępna nudzi i ze nie lubi się całować, mówiąc szczerze to jest moja pierwsza dziewczyna taka na poważnie od dłuższego okresu czasu, i ją bardzo kocham.Znaczy się wiesz mam też koleżanke która też woli od razu do rzeczy.chociaż miałem akcje kiedyś i mam z pewnym gościem z ktorym gada i ustawia się czsem niby kumpel ale nie ma pojęcia że ma chłopaka.:/Czasami sam nie wiem... Kocham ją i ufam jej.znaczy sie ehh mógłbym z tobą pgadać ale nie tutaj na forum lepiej e-mailowo albo czat... w sumie chciałbym się ciebie poradzić bo jesteś bardziej doświadczona starsza a ja nie mam z nikim o tym pogadać... Nie masz może jakiegoś fikcyjnego e-maila do pogadania??

Ja nie jestem stworzony do związków, tak więc wszystko w najlepszym porządku-dziękuję! Dobra, dobra, Ale tu jeszcze wróci z podobnymi tematami, albo jeszcze czymś lepszym :)

ja tam nie mam problemów jak narazie odpukać... a tez miałam :) więc moze ala nie wróci... a jak wróci to pochwalic się że jest super :)

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
Wysłałem e-maila straszny chaos ale tak mam jak piszę i się emocjonuje:P

Gość sesko
O boszszsz..... Ale wy wszyscy farmazony wypisujecie, to aż bania mała. Już nawet ktoś chłopaka do seksuologa wysyłał. Sam się wyślij pacanie jeden. Kolego, nie masz żadnego problemu. Spróbuj nie walić przez 4-5dni, a zobaczysz jak poskutkuje. Panna kilka razy ci po ptaku pojedzie i strzelisz jak dziki. Inna sprawa, że niektóre techniki nie są wystarczającym bodźcem. Jedni lubią rybki inni zbierają znaczki. Jeden szaleje za oralem, a ja np. nie lubię go wcale i mnie nie podnieca. O hiszpańskim to nawet nie wspominam, bo to w ogóle nie dla mnie. Ale wystarczy normalny stosunek, albo zabawa mojej laski rączką i efekt już jest po chwili. Po prostu musicie próbować różnych technik i znaleźć tą najbardziej oddziaływującą. Życzę powodzenia i nie przejmuj się tymi "fachowcami" od siedmiu boleści co cię do lekarza wysyłają, albo o uzależnienia posądzają. Każdy facet musi sobie od czasu do czasu dobrze zrobić i laska nie ma nic do tego :)

Gość TenKtóryNigdyNieSpi
jeszcze jeden poszedł..

sesko weź przestań.... jak może facet orala nie lubeć???laska chyba nie umiejętnie to robi... chryste panie...raczką to w szkole się robi....

jakby ci panna gg zrobiła to byś nie mógł przestac w usta ja posuwać...i orala bys pokochał...