Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosso3

coś dla taty

Polecane posty

Gość rosso3

Niedługo mój tata będzie miał urodziny.Chciałabym zapytać co kupujecie swoim ojcom.Zastanawiam się nad jakimś kosmetykiem.

Gość rosso3
Mój bardzo się stara.

Gość rosso3
Ma troszkę lat -40+. Stara się dbać o siebie.Kupuje wody kolońskie,perfumy.. Zastanawiałam się nad innymi kosmetykami-jakimś kremem .

Gość lavoro3
Dobry jest krem L'Oreala Stop zmarszczkom dla panów którzy mają około 40 lat.Mój ojciec taki ma i używa.

Moj tato tez uzywa tego kremu bo sama mu kupilam na urodziny miesiac temu. :D Widac, ze skora jest jedrniejsza i mlodziej wygladajaca, wiec polecam. Na pewno bedzie szczesliwy

Gość racoraco
A drogi jest taki krem? Czy cena jest porownywamna do innych produktow?

Gość Longbow
Podobnie jak inne, nawet tanszy o wielu. Ceneo podaje ,ze ten loreal mniej wiecej 35-40zl ;)

Gość racoraco
Aha, no to przyzwoita cena, dzieki wielkie za sprawdzenie. Fakt, nie wpadlem na to, ze moge uzyc googli zeby zobaczyc cene :D

Gość frejoo
A slyszelisicie o tym konkursie, w ktorym mozna wygrac bilety do RPA? gdzies na facebooku wczoraj to widzialem, wlasnie od loreala to bylo.. zaraz sprawdze i podesle link

Gość frejoo
No dokladnie to. :) A nie tylko foto, mozna tez jakis filmik zrobic jak to mezczyzna walczy jak Lew o kawalek polki w lazience, w sumie jak sobie to wyobrazam to smiesznie wyglada :D

Gość Horda7
Juz na tej stronie meskiegoexperta jest kilka fotek, chyba jak narazie najfajniejsza ta z mieczem :D

Gość Romarioo
No mala konkurencja jak narazie, sa szanse zeby dostac te bilety ;D Zaraz biore aparat i popstrykam jakies smieszne foty

Cos smiesznego sie wlasnie najlepiej 'sprzeda' moim zdaniem rowniez, cos co bedzie przykuwac oko ;D

Gość suuun
fajny jest zestaw kanion dla odkrywcy, gdzie można wygrać wycieczkę do kanionu verdon :-)

Gość moniczka2555
>>>>>Dobry jest krem L'Oreala Stop zmarszczkom dla panów którzy mają około 40 lat.Mój ojciec taki ma i używa.>>>> mój nosi gęstą brodę i skutecznie tym ukrywa ew zmarszczki, taka jego metoda na ominięcie znamion czasu :) ale za to ma straszne i wielkie "worki pod oczami" i z tym cos sugeruje mu zrobic

Gość moniczka2555
>>>>Niedługo mój tata będzie miał urodziny.Chciałabym zapytać co kupujecie swoim ojcom.Zastanawiam się nad jakimś kosmetykiem.>>>> a nie boisz sie ze tata moze zle odebrac Twoje intencje jak mu sprezentujesz jakis kosmetych dla 40+ ? a drugie faceci ciezko reaguja na kosmetyki w ogole,niezaleznie jakie to one nie sa, to oni sie ich poporstu boja

Gość elecrosoul
ja bym kupiła coś takiego, jeżeli chodzi o kosmetyki www.splendore.pl/Zestaw_NIVEA_For_Men_Sport__p5116.html albo własnie coś do samochodu a jeszcze lepiej porządną koszulę, warto się szarpnąć na taką naprawdę extra :)

Gość jenk
A może otwieracz do butelek na baterię? kupiłam taki w eleganckim etui przez neta w chyba smiesznych prezentach czy jakoś za 70zł.super działa

Gość patoonia
ja swoim rodzicom na urodziny funduje wyjście do kina, teatru, filharmonii, bo to lubią, a jakoś zawsze "sa inne wydatki"

Gość tatianya
>>>>a nie boisz sie ze tata moze zle odebrac Twoje intencje jak mu sprezentujesz jakis kosmetych dla 40+ ? a drugie faceci ciezko reaguja na kosmetyki w ogole,niezaleznie jakie to one nie sa, to oni sie ich poporstu boja>>> obecnie jest dosc duza medialna akcja informacyjna i uswiadamiajaca panow o celowosci i skutecznosci meskich kosmetykow, wiec to juz nie jest takie niemeskie jak pare lat temu, mysle ze spokojnie mozesz zaryzykowac i dac ojcu kosmetyki dla Panów

Gość fretttka
Mój maż ma 41 lat i ci powiem, że facet w tym wieku nieszczególnie lubi, jak mu sie przypomina, ile ma lat. No oczywiscie moze byc tez tak, że twój tato jest inny, ale może lepszy by był prezent związany z jakimis motocyklami, samochodami, wędkarstwem, no a jak kosmetyki, to moze lepiej jakis pachniuch niż produkt "40+". Twój ojciec chyba by wolał, żebyś go widziała jako energicznego, młodego faceta, a nie kogoś, kto musi zacząć ukrywac zmarszczki i farbowac włosy

Gość lavoro3
Nie myślę,że krem jest zły jak ma się dobre relacje z ojcem. Mój się cieszył i był zdziwiony ,że są takie kosmetyki dla mężczyzn

Gość lavoro3
Mam inne pytanie.. Mój chłopak ma szarą zmęczoną skórę.Długo siedzi przed kompem. Ktoś spróbował kosmetyków L'Oreala?

Mowisz o tych, ktore reklamuje ten aktor z serialu LOST? Ja kupilem sobie takie pudeleczko.. no nie powiem, podzialala na mnie reklama i chcialem sie przekonac co to. Nie stosowalem nigdy wczesniej takich kremow, wiec nie mam porownania, ale jestem bardzo zadowolony. Fajnie odswieza z rana i sprawia, ze czlowiek nie czuje sie wczorajszy, co sie czesto zdarza po imprezach ;)

Gość Mechanoid
dzieki stykS666 za linka! Dosc malo zgloszen jak narazie, jest szansa, ze wygram te bilety!

Gość tatianya
>>>>Mowisz o tych, ktore reklamuje ten aktor z serialu LOST? Ja kupilem sobie takie pudeleczko..>>>> i co bylo w tym pudeleczku ? jakie konkretnie kosmetyki ?