Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosso3

coś dla taty

Polecane posty

Wybiera Jury! 4 osoby wchodza w sklad ;) A te glosowania sa tylko po to zeby wybrac prace dnia i rozdac nagrodoy w postaci kosmetykow, po nic wiecej. ;)

Gość Daniela6
Okej, dziekuje slicznie juz wszystko wiem i moge byc spokojna o to, ze mam jeszcze szanse na ta wycieczke :))

Gość monia_smerf
Wyslalam dzisiaj filmik ^^ troche mialam problemow bo nie wiedzialam, jak zmniejszyc wage filmiku, ale google pomoglo i udalo sie zmniejszyc wage pozniej 10mb :p

Gość bankowy
>>>> lussos a co w koncu wybralas na ten prezent? Jakis kosmetyk, ze robisz miesjce w lazience, ale dokladnie co takiego?>>> bo on to odrazu kupi taka cala kosmetyczke loreal, sprzedaja takie, z kompletem kosmetykow dla mezczyzn, co bedzie sie rozdrabnial

Gość bankowy
>>>>>>> Czyli kto ma najwiecej glosow ten wygrywa czy jury wybiera bo juz sama nie wiem ;(>>>>>>>>>> chyba z regulaminu wynika ze glosowanie userow to tylko do nagrod dnia, i nagrod za glosowanie a same bilety do RPA przyznane zostana przez jury

Gość bankowy
>>>>>monia_smerf Wyslalam dzisiaj filmik ^^ troche mialam problemow bo nie wiedzialam, jak zmniejszyc wage filmiku, ale google pomoglo i udalo sie zmniejszyc wage pozniej 10mb >>>>>>>>>>>> filmikow strasznie malo jest, a mozna nimi pokaza o wiele wiecej dramatyzmu walki niz na zdj, nie wiem czemu ludzie sie boja filmowania ;/

Gość lussos
nie cały zestaw..no wiecie kryzys finansowy :/ ale pod oczy jak najbardziej.taki mazak z kulka na końcu(tyle dobrego się tu pisze).Przyda się tacie w czasie oglądania meczy :).

Gość lussos
bankowy filmowania może się nie boją moze nie mają kamery a o telefonie może nie pomyślą że nim też można nagrać.. a kiedy ogłoszą wyniki?

Gość kameratka
No wlasnie kiedy sie dowiem czy wygralam? :P

Gość DeFoel
"filmikow strasznie malo jest, a mozna nimi pokaza o wiele wiecej dramatyzmu walki niz na zdj, nie wiem czemu ludzie sie boja filmowania ;/" Niektorzy nie maja wiedzy zwiazanej z edycja filmow, znajomoscia programow montazowych itd, albo nie maja kamery. Pewnie dlatego :)

Gość bankowy
>>>>ussos: masz zamiar sie miziac RollOnem w trakcie meczu? >>>> ale ze w RPA ? to mu chyba nie pozwola wniesc tego na stadion - wzgledy bezpieczenstwa a przed TV to chyba bym go wysmial jakby sie mizial miedzy polowami meczu

Gość bankowy
>>>>>>>> W przeciagu tygodnia od zakonczenia konkursu , czyli liczac od polnocy. >>>>>>>>>>>>. czyli 7 plus 7 to 14czerwca, czyli nagroda nie bedzie mecz otwarcia, moze runda finalowa :)

Gość bankowy
przypadl mi zaszczyt w tej chwili powiedziec, ze wlasnie zakonczylo sie dodawanie prac do konkursu men expert, i teraz obrady jury, powodzenia grajacym, pozdr

Gość moniczka2555
mnie wydaje sie ze ten roll-on jest ciekawym pomyslem, wiele o nim czytalam, o zastowsowaniu mickomasazu do pielegnacji cery, sprawdza sie