Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosso3

coś dla taty

Polecane posty

Gość lussos
bankowy czemu gazdet?? ja myslalem ze kosmetyk pielegnujacy/! kosmetyk jak najbardziej..ale ma taki poręczne opakowanie... że mozna brac ze sobą..i ma chłodząca kulke...

Gość hmmm???
co to jest chlodzaca kulka? :>

Gość alicjaaaa
ja bym mojemu wszystko oddała, gdyby tylko żył...;( dziś mijają 3 tygodnie

Gość Vancanr
Fajnie, ze mozna cos wygrac nie robiac foty :D akurat mi sie aparat poopsul jak na zlosc :(

" bankowy a jak sie dzis okazalo, co 10osoba oddajaca glos, tez cos wygrywa" No to super :D Nie trzeba brac udzialu w konkursie i wysylac prac zeby cos wygrac :P

Gość lussos
tak o Eye roll-on chodzi.. podręczne opakowanie zakończone kulką ,smarując nią a tak na prawdę żelem redukuje się cienie,sińce i opuchnięcia pod oczami.. Po nie wyspanych nocach ,które wszystkich kibiców czekają to taka chłodząca kulka przyda sie jak najbardziej :)

Gość pustkyyy
surfferkA - masz racje, ale biorac udzial i bedac w pierwszym tysiacu uczestnikow prezent jest gwarantowany a w glosowaniu nie ; )

No masz racje :) Ale nie kazdemu sie chce krecic jakis film albo robic zdjecie a pozniej je wysylac itd. A tak wystarczy zrobic klik klik i juz ;)

Gość lussos
albo nie każdy umie wysłać przez komputer .. a nagroda by się przydała i dla taty też :)

Gość Pikachu555
A gdzie mozna cos poczytac o tym?

Gość lussos
trzeba się spieszyć z tym robieniem zdjęć.niewiele czasu zostało. A zdjęć jest coraz więcej i coraz ciekawsze..menexpert w kaktusach:)

Gość bankowy
>>>>>>>> surfferkA " bankowy a jak sie dzis okazalo, co 10osoba oddajaca glos, tez cos wygrywa" No to super Nie trzeba brac udzialu w konkursie i wysylac prac zeby cos wygrac >>>>>>>>. jak sie okazalo, bo przeczytano regulamin, trzeba sie zarejestrowac zeby glosowac, :P a rejestracja zajmuje 30sek

Gość bankowy
>>>>>>>>>tak o Eye roll-on chodzi.. podręczne opakowanie zakończone kulką ,smarując nią a tak na prawdę żelem redukuje się cienie,sińce i opuchnięcia pod oczami..>>>>..... chlodzi i masuje, perpetum mobile :) a serio bardziej to nie widzialem takiego urzadzenia ani wsrod kosmetykow damskich ani meskich nawet o innym przeznaczeniu, dlatego tez sie tak dziwie coz to jest

Gość bankowy
>>>>>>>>>ale biorac udzial i bedac w pierwszym tysiacu uczestnikow prezent jest gwarantowany a w glosowaniu nie ; )>>>>>>>>>> tylko jaka diametralna roznica jest w rodzaju nagrody!! kosmetyk vs RPA

Gość bankowy
>>>>>>>> co to jest chlodzaca kulka? :>>>>>>>>>> no wlasnie, widzialem juz jak wyglada, ale jak dziala, mentol chlodzi, czy cos innego?

Gość lussos
>>>>>chlodzi i masuje, perpetum mobile a serio bardziej to nie widzialem takiego urzadzenia ani wsrod kosmetykow damskich ani meskich nawet o innym przeznaczeniu, dlatego tez sie tak dziwie coz to jest

Gość lussos
uuuuuuu coś mi nie wczytało........ Ma aplikator w kształcie kulki . żel ma witaminę C co rozjaśnia cienie i niweluje opuchliznę pod oczami..

Gość bostem
też ,,obiło "mi się o uszy" o tym konkursie na facebooku.. nie wiem czy jeszcze zdążę zrobić zdjęcie i wysłać.. mało czasu :/

Gość bankowy
zdazysz jeszcze masz czas do jutra do 7czerwca

Gość bankowy
a tak juz o samym konkursie, to pomijajac te kiepskie pomysly tam zamieszczone, to reszta pokazuje jakis obraz spoleczenstwa, walki o sprawiedliwosc miedzyplciami, a mowi sie ze to kobiety walczyly o rownouprawnienie, a to teraz jest chyba odwrotnie

Gość bankowy
>>>>>Ma aplikator w kształcie kulki . żel ma witaminę C co rozjaśnia cienie i niweluje opuchliznę pod oczami..>>>>>>>>>> no sprytne, wlasciwosci wit C znam wiec wiem ze sie ja stosuje na kwestie skorne i ze dziala no coz, nie pozostaje mi nic innego jak sie szarpnac i kupic i sprawdzic

Gość lussos
ja już wybrałam kosmetyk dla ojca. Jeszcze zrobię mu później miejsce w łazience.. a teraz będę trzymać kciuki by osoba bliska mi sercu wygrała ten konkurs:)

Gość lussos
a nie próbowałeś zagrać? no wiesz nie jest ten jeden kosmetyk aż tak drogi :)

lussos a co w koncu wybralas na ten prezent? Jakis kosmetyk, ze robisz miesjce w lazience, ale dokladnie co takiego?

"nie pozostaje mi nic innego jak sie szarpnac i kupic i sprawdzic" Tak najlepiej jest. Jak sam sie nie przekonasz to tak naprawde nie bedziesz wiedzial czy to rzeczywiscie dziala na tobie. ;) A tak w ogole to cena jest podobna jak innych kosmetykow, wiec portfel nie stanie sie wcale bardzo chudszy ;)

Gość Daniela6
Czyli kto ma najwiecej glosow ten wygrywa czy jury wybiera bo juz sama nie wiem ;(