Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już niewiem

pytanie do facetów i nie tylko

Polecane posty

Gość sama już niewiem

fajnie by było gdy by jakiś facet się na ten temat wypowiedział, a może któraś z was miała jakieś doświadczenia w sprawie znajomości internetowych.Jak się zachowuje facet któremu zależy na znajomości internetowej, czy nalega na szybkie spotkania?czy jest po prostu elastyczny i nie chce zbytnio się nażucać żeby tej znajomości nie spłoszyć, nie stracić.Ajak się zachowuje facet który tylko liczy na szybki numerek?doradzcie bo mam dylemat

Gość 12lat
wszystko zależy od sytuacji musisz sama go wyczuć zwlekaj spotkanie jesli chce tylko poruchać pewnie poszuka szybszego towaru

nażucać żeby tej znajomości nie spłoszyć" nażuć sie , nażuć :P to porządliwa sprawa :P

Gość sama już niewiem
pisze z nim już od pól roku i raz się tylko spotkaliśmy ale nie daje za wygraną codziennie piszemy na gg

Gość sama już niewiem
no baaarrdzoooo hehe po co komuś dupe zawracać może wogule zaczniemy być ze sobą przez neta hehe jakieś cyberki itp

sama sobie odpowiadasz :) widzisz jak ładnie podszkol sie troszkę w ortografii i bedzie oK ;)

Gość kkkkkkkkkkzzzz
Nienormalna sytuacja, facet ma zapewne kilka takich kolezanek w zapasie.

Gość dobry koleś
zgadzam się z powyższym pewnie każda na inny dzien,albo może kogoś ma na stałe a na necie się zabawia

Gość super star soccer
daj mu dupy i po sprawie

Pół roku i jedno spotkanie? On nie chce Ciebie na kogokolwiek więcej oprócz koleżanki z drugiej strony monitora. Ile ma lat?

Gość sama już niewiem
32 lat

Gość fajny jestem koles
pisałem kiedys z dziewczyną koło 8 miesięcy zależało mi na niej podobał mi sie jej harakter i z fotek była super laską ,chciałem się z nią zaprzyjażnić dodam że oboje byliśmy po przejściach dzieci i nieudane małżęstwa w ciągu tego czasu spotkałem się z nią 2 razy do pukim nie doszło do pierwszego pocałunku pózniej oszaleliśmy na swoim punkcie spotkania były coraz częstrze i teraz jest od 2 lat moją małżonką.Czasem facet podchodzi do tego inaczej powodzenia