Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczeć mi się chce:(((

sama po 9 latach...

Polecane posty

po 9 latach rozstałam się z facetem mam 25 lat i co?? nic już mnie nie czeka😭

wlasnie najlepsze zycie Cie czeka:) bedzie super i przy okazji napewno sie ktos inny znajdzie, lepszy:) zycze powodzenia!

Gość ale Ci zazdroszcze... Ty
przynajmniej sie juz nazylas, jak bylas mloda i piekna mialas faceta, a ja? i na dodatek jestes az 5 lat mlodsza ode mnie...

Gość EpokaEPO
czemu się rozstałaś???

rozstaliśmy się ,bo wszystko między nami się wypaliło często tak jest w "młodzieńczycg miłościach":) ale teraz nie mogę sie odnaleźć

Gość z całym szacunkiem...
nie rycz :) zacznij korzystac z zycia :) baw sie i szalej :) nie ten to bedzie nastepny, pewnie lepszy.... chyba nie myslalals, ze ze swoim pierwszym bedziesz do grobowej deski zyc? to sie nigdy nie sprawdza, przykre ale prawdziwe...

Gość dla mnie to jest
troche chore takie chodzenie tyle lat ze sobą i nic ani zaręczyn ani slubu. masz 25 lat i co? I teraz szukaj. Moim zdaniem tez byłabym a nawet byłam przybita i tez zastanawialam sie czy mnie cos jeszcze czeka kiedy mnie facet zostawil po 3 latach (mam teraz 24) to byłam wsciekla ze 3 lata mi zmarnowal. Szczerze to nie wiem co ci poradzić.

Gość ja powiem tak .....
musi minąć troszkę czasu zanim zaczniesz układać sobie życie bez niego no i myśleć o nim ale z dnia na dzień będzie lepiej zobaczysz masz dopiero 25 lat więc życie przed Tobą :) powodzenia

Gość moimeme
wiesz co, to takoe pseudouzalanie sie, bo doskonale wiesz, ze jestes mloda i wszystko moze byc przed toba, wiec czekasz az ktos zacznie cie pocieszac:O

Gość wiem ze ciezko
moj zakonczyl sie po latach 8 i tez przezywalam bo byl to moj jedyny powazny zwiazek i mial byc na cale zycie.I wiesz co teraz jescze nie ejstem z nikim bo nie chce,bo korzystam z zycia i wiem ze sie ten jedyny kiedys pojawi w najmniej spodziewanym momencie.Jak sie wypalilo to juz tego nie naprawisz i nie jestes stara,ja mam 26 lat.Nie bede ci pisac zebys sie wziela w garsc bowiem ze to niemozliwe w tym momencie,ze musi byc czas wyplakania sie ,pouzalania nad soba i wspominania.To normalne tez to przeszlam ale wiedz ze po tym jest czas kiedy mowisz sobie dosyccccccccc koniec zaczynam zyc.I z wlasnego doswiadczenia wiem ze najlepszym lekarstwem nie jest druga milosc,bo znowu zaczna sie klopoty tylko ZAJECIE.Ja zapisalam sie na lekcje malowania,jezykow,czytalam ksiazki,ogladalam komedie,zaczelam chodzic na silownie i wogole robic cokolwiek zeby nie myslec,zeby zapomniec i udalo sie zapomnialam i dzieki temu rozstaniu odnalazlam na nowo siebie i jestem szczesliwa jak cholera i ty poplacz sobie jescze troche a potem maszeruj na basen,do fryzjera,na zakupy.Niby nic a tak pomaga.I koniecznie zacznij ogladc smieszne rzeczy np kabaret na internecie;)

to nie jest pseudoużalanie się wiem ,że jestem młoda ale tyle lat zmarnowanych:O

Gość ale Ci zazdroszcze... Ty
A nie bylo Ci czasem fajnie przez te 9 lat? Jesli bylo, nie sa zmarnowane ! Ja do 26 roku zycia w ogole nie mialam faceta, co mialam powiedziec? Pomysl :) moze bardziej zmarnowalam niz ty... a teraz jestem starsza. Ty - bogatsza o nowe doswiadczenia. Podobno 2 zwiazki sa trwalsze

Gość cruell von lex
to facet traci lata przez was a nie wy przez faceta