Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nosi okulary

Dobry optyk w Warszawie

Polecane posty

Gość ta co nosi okulary

Byłam wczoraj u okulisty i muszę niestey nosić okulary. Chciałabym iść do naprawdę dobrego optyka, który mi dobrze doradzi okulary. Znacie może takiego?

a nad soczewkami nie myślałeś? dobre okulary można zrobić wszędzie, nawet w tych sieciówkach popularnych w galeriach. soczewki natomiast zamawiam w szkla.com, przyzwoity sklep, szybka wysyłka - spróbuj, jak raz założysz, nigdy więcej nie będziesz chciała wrócić do okularów :D

Gość gość
Polecam - www.optycorp.waw.pl mają duży wybór oprawek, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

Gość gość
Bardzo fajny optyk jest przy Broniewskiego, przede wszystkim nie sa miejscem lecącym na ilości tylko na jakości, porzadnie podchodza do klienta, indywidualnie i to mi się bardzo tam podoba;) soczewki tez od nich bralam nie sa najtansze ale porządne;)

Gość gość
Ja polecam konsultacje z dobrym optykiem, ale potem, zeby ułatwic sobie zycie cenowo, zamówic szkiełka w internecie :) Najczesciej korzystam z galeriawidzenia.com , mają najwiekszy wybór znanych marek.

Gość gość
Robie dokładnie tak samo, jak gosc wyżej xD Ceny w sieci zawsze są niższe, to standard. Właśnie wszedłem na to galeriawidzenia.com i widze, że faktycznie jest w czym wybierać. Dzieki za info.

Gość gość
szukam wlasnie jakiegos malego klimatycznego optyka gdzie by mnie porzadnie obsłużyli. Jestem z ochoty i nie mogę tu znaleźć dobrego miejsca. Ten przy Broniewskiego kawalek drogi do mnie, ale może się wybiore i zobaczymy.

Gość gość
sprawdź tutaj www.optycorp.waw.pl :) maja duzy zestaw oprawek :)

Mi dobierali okulary w Mega Lensie i wszystko było bardzo profesjonalnie. Wcześniej robiłam u nich badania, a w zeszly wtorek poszlam kupić okulary. Na pewno mają kilka oddziałow w warszawie. Ja byłam na Jana Pawła, bo tam akurat mam najbliżej

Gość gość
Ja ze swojej strony polecam Galerię Widzenia (galeriawidzenia.com) chodzimy tam rodzinnie za kazdym razem gdy jest potrzeba i wychodzimy zadowoleni

Gość gość
Ja noszę okulary Tonny już od jakiegoś czasu i sobie chwalę. Świetnie leżą na nosie, są bardzo wygodnie wykonane, nic mnie nie obciera nawet po wielu godzinach, także jest okej. Na stronie www.e-glasses.pl można sobie sprawdzić oprawki i szkła. Dobrze zrobione zdjęcia, dużo widać, mają i męskie i damskie wzory.

Gość gość
a sprawdzałeś opinie o optykach z Wawy na forum tuOKULARY.PL?

Gość gość
Babcia mi mówiła o lornetce Zeissa, którą miał dziadek. Ja sobie zrobiłam okulary w Iqoptiq w Metropolu i tam mają do okularów szkła tej firmy. Coś wspaniałego. Polecam.