Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upokorzonaaaa

Zdrada Kłamstwo ZEMSTA tylko jak ???

Polecane posty

Gość Upokorzonaaaa

Hej. Wiem pewnie, że pomyślicie o mnie jak o głupiej pustej pannie, która szuka zemsty tylko po co, to nic nie daje itp. Ale ja muszę... Otóż zakochałam się bez pamięci w pewnym chłopaku, czułe słówka, obietnice po prostu urodzony Lovelas. Straciłam głowę a on pojawiał się i znikał... gdy mi przechodziło on nagle znowu się odzywał... teraz ma dziewczynę od jakiegoś czasu a mimo to nadal od czasu do czasu robi mi nadzieję... Jest wrednym chu..., który zasługuje na zemste ! Poznałam dziewczynę, której robił dokładnie to samo... te same słowa, wszystko i to równocześnie z nią i ze mną kręcił !!! Jesteśmy zmotywowane do zemsty tylko jak ?? Zeby bolało go tak jak nas :( POMÓŻCIE...

Gość Anulkaa252525
Najbardziej go skrzywdzisz jak odbierzesz mu osobe na ktorej bardzo mu zalezy.To zawsze boli

Jesteśmy zmotywowane do zemsty tylko jak ?? może lepiej idzcie do kina :) z ta drugą zmotywowaną ... lepiej na tym wyjdziecie

Gość Upokorzonaaaa
Jak można tak oszukiwać :( może zniszczyć mu obecny związek...

Gość Upokorzonaaaa
Regres :D fajny pomysł na pewno pojdziemy ale wiesz jak nikt go nie nauczy rozumu to bedzie robil tak wszystkim - ten typ tak ma...

nikt go nie nauczy rozumu to bedzie robil tak wszystkim" a ty co ? prezes sądu najwyższego?

Gość Upokorzonaaaa
Nie jestem prezesem, a Ty nie masz chyba pojęcia jak boli coś takiego...

Gość Anulkaa252525
No najlepiej rozwal mu obecny zwiazek,ale wiesz zorientuj się,że mu zależy na niej:)

naiwność boli ;) i trzeba płacić pozniej za to słoną cenę no ale to już tylko twoja wina :) Straciłam głowę " nikt ci tego nie kazał robić :) za duże zaangażowanie w kims kogo tak naprawde nie znamy ( albo dopiero co poznalismy) to naiwność gdy mi przechodziło on nagle znowu się odzywał" a ty myślałaś pewnie że teraz to juz sie ustatkuje przy tobie i bedzie juz dobrze ? Naiwność po raz kolejny ... teraz ma dziewczynę od jakiegoś czasu a mimo to nadal od czasu do czasu robi mi nadzieję" możesz przerwać to!!! Tylko pytanie? Czy chcesz? odzywajac sie do niego , dajesz mu znak ,ze naiwna osoba ( czyli ty) nadal chce być robiona w ch uja :) Proste

Gość Upokorzonaaaa
Wszystko prawda. Ale komuś zaufać trzeba. Twój rozkład na części pierwsze mojej trochę nieskładnej "opowieści" jest imponujący. Mam tylko nadzieję, że tak samo dla Ciebie proste i oczywiste jest wszystko co dzieje się w Twoim życiu, jeśli tak - gratulacje.

to, że facet korzysta z wyjątkowo głupich lasek, to wina chłopaka? laski nie szanują się, puszczają z nieznanym gnojkiem za puszkę piwa i bzdety na dyskotece... a później lament i jeszcze szukanie zemsty... toż same sobie hodujecie takich chłoptasi, puszczalskie lachony!

Gość Kasiaaaaa88888
Nie przejmuj sie tym i daj mu popalic!!!!

Gość Upokorzonaaaa
hahaha czy jak Ci tam, masz chyba wyjątkowe duże kompleksy na swoim punkcie !!! Zastanów się człowieku co piszesz do mnie, nie znasz mnie i jakim prawem oceniasz !!! Naiwna byłam ale puszczalska NIE jestem !!!

Ale komuś zaufać trzeba." nawet trzeba:) Z tym żeby ufać trzeba najpierw poznać :) A żeby poznać potrzeba do tego czasu, dużo czasu :)

Gość Upokorzonaaaa
philozoph - proszę pytaj. "Dużo czasu" - nie ma się nigdy pewności czy ktoś Cię nie oszuka nawet po upływie lat. Nie ma na to zasady.

"jak nikt go nie nauczy rozumu" Jak rozumiem masz jakieś podstawy żeby podejrzewać istnienie rozumu u tego osobnika ??

nie ma się nigdy pewności czy ktoś Cię nie oszuka nawet po upływie lat." ale jak już kogos poznasz dobrze istnieje wieksze prawdopodobienstwo na to iż twoje życie nie bedzie pasmem porażek i udręk :) Oczywiscie że nie ma na to recepty co nas spotka za 10 , czy 20 lat ? Wróżami nie jestesmy :)

Gość Upokorzonaaaa
haaaaa haaaaa haaaaa haa Miło mi, że w skrócie się przedstawiłaś/eś... :)

Gość Upokorzonaaaa
Podejrzewam, że ma :) No niestety czy stety, "wróżami" nie jesteśmy :D

Gość rozumiem Twoją złość
ale zemsta nie da Ci satysfakcji. Najlepiej jakby on Cię widywał taką szczęśliwą roześmianą a przecież bez niego. A gdyby Cię zaczepiał powiedz z uśmiechem, że Ci już przeszło, że nie masz ochoty na spotkania z nim czy coś w tym stylu. Gdy zobaczy że olewasz go to bardziej go zaboli niż jak będziesz okazywać że Ci na nim zależy - no bo zemsta o tym by świadczyła.

Gość Upokorzonaaaa
Jeżeli taki "pustostan" jak Ty żyje to dla mnie też jest nadzieja.

Dokładnie tak jak napisał przedmówca. Zajmij się sobą i swoim szczęściem. Po co marnować czas na knucie czegoś czego gościu może nie zatrybić. A tak szczęśliwa, uśmiechnięta, zadowolona z życia, piękna, spełniona i poza jego zasięgiem :)

Gość Upokorzonaaaa
Chyba masz rację :) Szkoda nerwów. Dzięki ;]

1 h 15 min ;) całkiem niezły czas na zrozumienie iż zemsta to nie jest dobre wyjście ;)

Gość Upokorzonaaaa
Miałam dobrego nauczyciela :D