Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaasda

KOSIARKA SPALINOWA jaką polecacie?

Polecane posty

Gość kaasda

Jak w temacie bo zamierzam kupić ale nie wiem na co powinnam zwrócić uwagę bo na cenę to na pewno :D

Gość Gevaar
no na forum kobiecym napewno wszystkie tipsiary rzuca sie do pomocy!

Gość kaasda
jak znają sie na rzeczy to czemu nie, nie mam nic przeciwko :)

Gość kaasda
nikt nie kosi trawnika koło domu :O

Gość laleh
jestem ciekawa, jak sobie poradziłaś z wyborem tej kosiarki, ale jak ktoś inny będzie szukał kosiarki na tym forum przy wyborze powinien zwrócić uwagę nie tylko na cenę, ale też na moc silnika, kosiarkę też dobiera się do wielkości ogrodu, powierzchni do koszenia. Bo trzeba się zastanowić nad tym, czy wybrać elektryczną, czy może spalinową. Ale jeśli nie chcemy przepłacać warto zajrzeć tutaj http://www.sklepal-ko.pl/ dobrej jakości sprzęt w niskich cenach.

Gość zloty las
kosi kosi, sama jestem na etapie zakupu nowej kosiarki, bo mi padła moja poprzednia , więc idealnie, że teraz w alko są promocje, może mi się taniej uda coś kupić ;)

Gość Siti
koza i cap poradzą sobie z każdym trawnikiem

haha koza też jest dobrym rozwiązaniem tylko bywa trudna w "utrzymaniu" jednak jestem zwolenniczką innych bardziej tradycyjnych rozwiązań jeśli chodzi o trawnik, a mianowicie postawiłabym na kosiarkę. Zaglądałam na stronę tego sklepu alko i powiem, że sprzęt prezentuje się całkiem nieźle no i na niektóre sprzęty promocje.

Gość jedną nogą w rowie
Najbardziej tradycyjnym rozwiązaniem jest właśnie KOZA :D

Gość Odrew
Mój maż ostatnio kupił kosiarkę spalinową Stiga, co do konkretnego modelu to się aż tak bardzo na tym nie znam, żeby Wam napisać jaki to jest. Wcześniej mieliśmy kupioną w markecie, ale szybko się popsuła.

Gość karminnn
również posiadam spalinówkę od Stigi, model Combi 48 S B wyposażony w silnik z serii 550 E, który pozwala na długą i wydajną pracę. No i co stanowi dodatkowy plus ma 5cio stopniową regulację wysokości koszenia, co przydaje się gdy ktos ma dosyć wymyslnie zaaranzowany ogród ;)

Gość gość
a co byscie polecali z modeli które dostępne sa u www.grenegryfino.pl ? wiem, ze posiadaja oni bardzo dobre ceny w stosunku do konkurencji dlatego chciałbym dokonac zakupu wlasnie tam