Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka1124

Mój chłopak nie chce sie ze mną kochac...;(

Polecane posty

sorry,zachowujesz sie jak 14-letnie dziecko,ktore zaczelo nieawno wspolzyc:/ .. nie szukaj winy u niego,bo on raczej dobrze robi... MYSLAC ZA CIEBIE o ewentualnej wpadce.. pozdrawiam i zycze rozumu i WYROZUMIALOSCI dla chlopaka

no to nie panikuj,ze nie chce sie z toba bzykac bez gumki tylko daj sie mu z gumka i bedzie git! byc moze zmadrzl,albo sie gdzies zaczytal o ewentualnych zagrozeniach

Gość ciezko troche powiedziec
co masz zrobic...musisz sama zdecydowac ale jak na poczastku jest taki problem to to nie wrozy nic dobrego.Znam dwie pary ktore rozstaly sie z takiego powodu.zaczelo sie takj jak u ciebie a potem byl sex raz na miesiac na dwa i rozwody.Tak ze wez pod uwage ze twoj chlopak za jakies 10 lat moze wogole nie chciec sexu a ty bedziesz szukac kochanka.Jeszcze jest jednow wyjscie ze moze sie zmienilas?przytylas albo on za duzo pracuje i jest zmeczony.

Za mną jest wszystko ok, on cięzko nie pracuje, poprostu cos z nim jest nie tak, no cóż trudno, zobacze co będzie, ale dzieki za wszystko Pa

Gość ciekawypd
Nie chce poprostu przekazac ci hiva którego nabył od innych.

moim zdaniem z nim jest jak najbardziej wszystko ok ... odpowiedzialny jest i tyle

Własnie nie jst odpowiedzialny, tylko teraz mu sie cos ubzdurało, on zachowuje sie jak by mu nie zalerzało wogóle... A nawet jak gumki było to tez cos wymyslal

Gość do Amelka1124
daj mu się połaskotać po paszkach, faceci lubią miziać kobiece wygolone pachy :P

Gość ciekawypd
będzie dobrze amelko.

Gość ciezko troche powiedziec
a moze zrob cos nowego np kup bielizne...moj facet po pieciu latach tez sie znudzil i jak porozmawialismy o co chodzi to sie przyznal ze chce czegos nowego,ze mu sie znudzilo tak jak zwykle no i go zaczelam zaskakiwac,kupilam sexy bielizne,wysokie obcasy i czekalam na sofie albo na lozku a on mial usmiech od ucha do ucha :) sprobuj moze jednak a jak nie pomoze to juz chyba nic nie zadziala i po prostu jestescie nie dla siebie

Gość ciekawypd
amelko ubierz kalesony to spadnie z krzesła.

Gość KobietaBluszczyk34
Amelko, mogę o coś spytać? Jak długo się znacie Jak było na początku znajomości z sexem? Kiedy zauważyłaś zmianę? Ile macie lat

ja mam 20 on 21 lat Na początku było milo i wogóle, nie zwracał uwagi na nic, bez względu na to czy sie zabezpieczalismy czy nie, zawsze chciał to robic...

Gość KobietaBluszczyk34
Amelko to jesteście bardzo młodzi :( w tym wieku chłopacy mają na najwyższym poziomie hormony odpowiadające za pociąg do sexu:(

Gość ciekawypd
wtedy bedzie mu sie wydawało że jestes taka dzika i cie wezmnie od tyłu

Gość jak ci sie tak nie podoba
pogadaj z nim na spokojnie o co tak naprawde chodzi,kup ta bielizne i go zaskocz i jak ani to ani to nie podziala to zastanow sie nad nim pozadnie...a moze on sie w kims zakochal?i nie weisz o tym nawet

Gość KobietaBluszczyk34
Amelko, często jest tak że jak chłopak miał tylko jedną dziewczynę w łóżku, szuka porównania gdzie indziej, ale mam nadzieję że to się nie tyczy waszego związku. A wiesz może czy w miejscu w którym pracuje, pracują również dziewczyny? Nie odpisałaś jak długo jesteście razem i od kiedy zauważyłaś zmianę w zachowaniu. I pamiętaj, nie ma sytuacji bez wyjścia.

ja mam tyle lat co ty,jestem jego 1sza i nie mamy takich problemow-wiesz dlaczego- poniewaz w zwiazku nie liczy sie tylko seks ale i rozmowa.. dlatego mozna uniknac chorych sytuacji poprzez rozmowe.polecam:)

czyt. wyrzej, juz z nim rozmawiałam na ten temat, za kazdym razem mu mówe że seks to nie wszystko, ale tez związek bez seksu, to tez nie jest ok...