Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka1124

Mój chłopak nie chce sie ze mną kochac...;(

Polecane posty

Gość Amelka1124

Witam Jestem ze swoim chłopakiem juz 3 lata, ostatnio, a raczej od dluzszego czasu zauwazyłam że mój chlopak odmawia mi seksu, kiedys nie przeszkadzało mu to żebysmy robili to bez zabezpieczen, a teraz to jest jeden z powodów przez które sie nie kochamy, nie wiem czy między nami jest jeszcze wogóle jakas miłosc, czy to tylko przyzwyczajenie, chce zakonczyc juz ten związek bo w takich momętach doprowadza mnie on do płaczu...;( Nie wiem co robic... Dziewczyny pomóżcie...;(;(;(

Gość ciekawypd
poprostu go nie pociągasz albo pyka od tyłu jakąś inną.

Tylko szczerą rozmową z chłopakiem ,można coś wskurać.Proponuję kolację i świece ,pełny luz i rozmowa.Nie ma co się załamywać.

Jeżeli on się nie weźmie w garść i nie zacznie uprawiać z Tobą seksu, to najlepiej będzie jeżeli się z nim rozstaniesz. W przeciwnym razie ciągle będziesz przeżywała przykrości.

Gość ciekawypd
poprostu amelko go nie pociągasz i pyka inne na boku a ty siedzisz jak kura w domu się z ciebie śmieje że jesteś taka płaska jak córka stolarza

no niby tak, ale...już straszyłam go, mówiłam że to koniec będzie, ale jakos go to nie ruszyło...tylko troche...teraz juz mam tego dosyc...

Gość ciekawypd
czyli już widac z daleka że pyka inne, no niestety amelko teraz zostanie ci tylko paluszek.

Ciekawypd to jakiś rozjątrzony samiec któremu kobieta doprawiła niezłe poroże .Nie zwracaj Amelka uwagi na głupków.

czeka mnie podjęcie decyzji jak najbardziej, tylko jaką ta decyzje podjąc?jest mi strasznie cięzko bo bardzo go kocham, on twierdzi ze tez mnie kocha, ale jakos trudno mi w to wierzyc po tym jak sie zachowuje...;/

Gość kazimierz wielki
na pewno pyka inne

Gość ciekawypd
hhahahaha dobre amelka nie bój sie jak wrócisz do polski to cie zaspokoje a z tym twoim miętkim pałągiem zerwij.

Sweet89 nie chce żeby ktos mi prawił morały, które gówno znaczą, tylko chce żeby ktos mi pomógł co zrobic i jak sie zachowywac...

Proponuję żebyście razem wybrali dobrą metodę anykoncepcji.Może niech on coś zaproponuje.