Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzeklętyMaj

Tajemnica matierializmu kobiet! Zapraszam

Polecane posty

Gość PrzeklętyMaj
bor o mir lenistwo owszem, ale ja na prawdę dawałam mu szansę sie wykazać..Ale o cokolwiek go prosiłam to nigdy nie zrobił bez problemu. Tylko zawsze musiałam po sto razy prosić. To właśnie mi się znudziło, wieczne gadanie i mówienie to ma być tak to inaczej bo sam nie potrafił i ciągle się mnie pytał. Więc gdzie tu przyszłość z takim partnerem? Przyszło by co do dziecka, miałabym dwoje, to dorosłe i to maleńkie. Uwierzcie mi idzie nerwicy się nabawić. Ja nie mówię że facet ma wszystko robić, po prostu związek to miłość ale i układ partnerski, ja daje i robię to, druga osoba np coś innego, cokolwiek. Po takim czasie rozstania on dalej smsy pisze, że zostawiłam go jak miał chwile słabości i nigdy mi tego nie wybaczy ;/ (trwała cały okres naszego związku ehhhh tylko że tego nie widział)

Gość ananas jeaaaaaaa
O jaaaaaaa, zgadzam się w 100 % :classic_cool:

Gość Syrop miętowy
" A ile powinien zarabiać facet w wieku...żebyście mogły go uznać za zaradnego i odpowiedzialnego? Np w wieku 25, 30, 35, 40, 45 lat?" 25 - nie musi dużo zarabiać, ale wtedy patrzymy na osobowość, charakter, ambicje, marzenia - po tym wnioskujemy, czy rokuje... 30 - powinien już zarabiać całkiem nieźle ... i piąć się po drabinie kariery 35 - powinien mieć chociaż stanowisko dyrektora oraz budować piękny dom (tutaj jest mój mąż :P) 45 - mam nadzieję mieć dodatkowo firmę ... itd.

Gość PrzekętyMaj
Syrop miętowy - hehe i o to chodzi i o tym się mówi :P

Gość gyf
facet powinien zarabiac BO kazda trzezwo myslaca kobitka wie ze jesli zwiarze sie z nierobem to w przyszłosci gdy urodzi dziecko wiadomo ze robic nie bedzie bo ktos z tym dzieckiem siedziec musi dlatego wtedy to facet powinien zarabiac na rodzine.. i normalne jest tez ze jesli nie mysla o rodzinie to kobieta tez powinna zarabiac a nie zdzierac z faceta.. no ale w wiekszosc faceci wybieraja puste lale, pięknisie co do zadnej roboty sie nie nadaja dlatego taka ssie jego kase a on marudzi ze wszystkie to materialistki i wszystkie wrzuca do jednego kotła. Są kobiety ambitne które potrafia na siebie zarabiac .. ale suma sumarum i tak facet powinien zarabiac wiecej :P

Gość gyf
pierdoły piszesz..masz jakies nieprzyjemne doswiadczenia z kobietami . ja bym nie mogła tak zdzierac z faceta swojego niezrecznie bym sie czuła poprostu

Gość na na na na na
zgadzam się z wami kobietki. nawet powiem więcej. tu nie o kase chodzi, a o to czy facet jest zaradny. ja mam dopiero 20 lat i trudno mi wymagac od partnera bóg wie jakich kokosów. moze być nawet na utrzymaniu rodziców, ale wazne dla mnie jest, ze studiuje, ma plany i ambicie.. a to widać!!! a jak mam przyjemnosc z takim tlukiem, co nawet matury nie ma i pracuje za 1000zł i mu z tym dobre, to działa to na mnie jak zimny prysznic i taki facet staje się dla mnie kompletnie aseksualny. kobiety to zadne egoistki, tylko mysla o swoich dzieciach. faceci to egoisci bo zwykle nic od siebie dac nie chca tylko mysla o tym, zeby swojego badąga zamoczyc w ladnej kobitce

Gość tak tak takatakatak
ja ze swoim chłopakiem jestem bo widze ze sie stara i wprzyszłosci chce byc kims jest na dobrych studiach dziennych i fakt pieniedzy nie ma i jest na całkowitym utrzymaniu rodziców nawet auta nie ma ale podoba mi sie jego upór i podejscie do zycia i czuje ze kiedys jak juz bedziemy na swoim to mi niczego przy nim nie braknie

Gość Czerwone paznokcie
Taka prawda :) Kobiety to nie materialistki, nie mówimy tu o tipsach i tlenionych blondach w białych kozakach, tylko o kobietach którego myślą przyszłościowo - czyli o dzieciach swych i o jakimś życiu na poziomie :) I nie mówimy o zdzieraniu z facetów, kobieta zarabia i facet też :) Nikt o czystym utrzymywaniu kobiet tu nie mówi. Ale o facetach nierobach i leniach bez ambicji.

Gość fdfldsfdsf
"faceci to egoisci bo zwykle nic od siebie dac nie chca tylko mysla o tym, zeby swojego badąga zamoczyc w ladnej kobitce" a laski mysla tylko jakby tu najlepiej sprzedac tzipe i sie ustatkowac kosztem faceta:D

Gość Czerwone paznokcie
fdfldsfdsf sfrustrowany prawiczek czy jak ? ? :/