Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawmilosci

Zdradzil i co teraz ?

Polecane posty

Gość zagubionawmilosci

Zawsze uważalam, że jest cudowny, że nigdy mnie nie zdradzi. Niestety, stalo się. Sprawdzilam rozmowy na gg. Byly jednoznaczne. Mieszkamy w dwóch różnych miejscowościach, ale ok 2 km. od siebie. Tamta mieszka okolo 50 km dalej. Tylko teraz nie wiem, czy powiedzieć mu o tym, to oznaczaloby koniec, czy po prostu żyć z tym dalej, nie mówiąc nic, chyba, że powinie mu się noga ? Pomóżcie, ja chce z nim być, ale nie wiem co zrobić ?

Gość ona_niewiadomaa
Nie zostawiaj tego. Porozmawiaj z nim. Powiedz, że wiesz o wszystkim. Ciekawe co on na to Ci odpowie

Gość zagubionawmilosci
a jeżeli to nic nie znaczylo i po prostu przez to się rozstaniemy ?

Gość dziwie sie ze jeszcze Regresa
nie ma na tym topiku on by na bank doradzil

Gość Ech, zawsze szczery....
Jeśli potrafisz mu wybaczyć, to ok. Tylko pamiętaj, nigdy nie będzie już tak jak przed zdradą i ta akcja może się powtórzyć w przyszłości. Jeśli jesteś typem kobiety, która nie potrafi wybaczyć, to kopnij faceta w tyłek i daj sobie z nim spokój.

Gość relana
przeczytaj topik niżej i zrób to samo co autorka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4450879 weź pod uwagę, że nawet nie mieszkacie razem, a on już cię zdradza jeszcze bym zrozumiała po iluś tam latach małżeństwa, ale w tej sytuacji dla mnie taki facet jest zupełnie przegrany twoje życie i twój wybór