Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_ciekawyyXX

jak tego uniknac?.... pomocy...

Polecane posty

Gość jestem_ciekawyyXX

gdy sie z nia spotykam i gadamy.. calujemy itd.. to czesto sie dzieje tak, ze gdy wracam do domu to mam dziwny plyn.. wiadomo gdzie. przez jak dlugi okres czasu takie cos bedzie? bo wkurza mnie to.. prosze o wyrozumialosc i jak ktos ma zamiar pisac beznadziejne i nic nie wnoszace komentarze niech odpusci.

Gość Ja tez jestem z innej planety
To normalne w twoim wieku,zielony plyn,wylewajacy sie dwoma otworami gebowymi ,i dwoma wydalajacymi,tak to jest u chlopakow z Marsa

myślę ze będziesz mieć tak już zawsze :D to z podniecenia... a ten płyn nazywa się preejakulat :) normalne to w sumie jest więc nie widzę w tym problemu :)

Gość jestem_ciekawyyXX
mowa o plynie ejakulacyjnym czy jakos tak sie to pisze

Gość zaradny
Pogoń kapucyna przed takim spotkaniem i nie będziesz miał klopotu.

Gość jestem_ciekawyyXX
@pyziutkowa hm zawsze kiedy bedzie mnie trzymac za reke, calowac to tak bedzie sie dzialo? wiem, ze jest to podniecenie, bo poza tym to jeszcze mi stoi.mam rozumiec ze to nie minie i zawsze tak bedzie? troche sie wstydze, bo jak ktos by szedl i spojrzal w tamta strone to widac :-( a poza tym gdy sie przytulam to czuje sie tak jakos niekomfortowo :-[

Gość jestem_ciekawyyXX
up

Gość jestem_ciekawyyXX
UP UP

no ale co? aż tak ci się tam leje? może faktycznie sobie przed spotkaniem z nią zwal i już nie będziesz mieć takiego ciśnienia? byłam z facetem który tez tak miał i w sumie nie przeżywał tego tak :) ot normalna reakcja organizmu... a ile masz lat?

Gość jestem_ciekawyyXX
no troche go jest. on nie przezywal tego, a Ty jak na to reagowalas? walic nie zwale, bo bezposrednio po tym SAM czuje nieprzyjemnych zapach. oczywiscie zaraz po sie myje. lat mam 19. dodam ze to moja pierwsza kobieta. jakies porady pyziutkowa? a tak wogole dzieki za zainteresowanie sie tematem =8)

Gość jestem_ciekawyyXX
UPUP

reagowałam normalnie :) przecież jak laska się podnieci to tez się wilgotna robi więc dla mnie to nie jest jakieś nienormalne bo znam to z własnego doświadczenia ;p No zapach nie należy do najpiękniejszy xD ale możesz to naprawić na szczęście :) wszystko zależy od twojej diety. Zrezygnuj z fastfoodów , unikaj cebuli i czosnku, tłustych potraw, mocnych przypraw i unikaj alkoholu. W zamian zacznij jeść więcej owoców :)

a najlepiej: ananasa :) nie unikniesz, nawet gdy zaczniecie się kochać :) tak samo dziewczyny i kobiety bywają wilgotne :) fizjologia :)

Gość jestem_ciekawyyXX
aaa ok :) dziekuje bardzo poza tym chcialbym sie dowiedziec czy zawsze tak duzo tego plynu bedzie sie wydzielac? :| przy stosunku rozumiem, ale ze przy samym calowaniu i trzymaniu sie za rece... to nie wiedziałem 8/

heh bo to nie chodzi o to co akurat robisz tylko o to jak bardzo jesteś podjarany ;) nie zaprzątaj sobie tym głowy... naprawde wszystko z tobą w porządku :)