Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONaaaaa234

Pamiętacie początki Chylińskiej? Ale się zmieniła od tamtej pory

Polecane posty

Gość nie chce mi się otwierać
linków. tak, pamiętam i stwierdzam, że zróżowiała pod każdym względem. żal babki:O ale cóż........

Gość ONaaaaa234
no właśnie zróżowiała - dobre określenie :) A była baba z ikrą

Gość też lesbijkaaa
Ja jej jeszcze bronilam do niedawna...Ale jak ja zobaczylam w tej rozowej mini to dalam sobie spokoj. Pamietam jak kiedys powiedziala o Bartosiewicz "czekasz na plyte tej cipy tyle lat, a ona sobie w chuja leci" czy cos takiego... to samo moznaby powiedziec dzis pod jej adresem. Juz nie wspominajac o muzyce, ktora jest tragiczna.... i wszystko tlumaczy tym, ze sie zmienila po urodzeniu syna, ale na Boga czy każda kobieta po urodzeniu dziecka się AŻ tak zmienia ? To super, że wyladniala, ale moglaby pozostac sobą.... NO chyba ze teraz jest sobą, tylko co z tamtą Chy;lińdką ? udawala ?

Gość WYLASZCZYŁA SIĘ NA MAKSA
ciekawa jestem jak to zrobiła bo że schudła sporo to widać, zrobiła też chyba nowe zęby.... ale gdy tak na nią patrzę to mam wrażenie że zrobiła także coś z nosem i policzkami, są jakby bardziej uniesione, wypukłe....przedtem miała takie pospolite rysy i płaskie policzki z profilu na pewno uregulowanie brwi i podniesienie ich też polepszyło jej wygląd zazdroszczę jej bo mimo ciąży utrzymuje sałą wagę i super wygląda, założę się że nie waży więcej niż 50 kilo a przedtem chyba miała coś koło 70ciu

Gość no ale co z tego?
widac ze jest szczesliwa, zadowolona i to sie liczy. wczesniej miala w dupie ze sie komus nie podoba wiec teraz podobnie :D bez przesady, kazda kobieta chce byc piekna i sie podobac...nie bedzie cale zycie chodziła ze szparą w zebach co do muzyki to jej sprawa, widocznie chciala nagrac choc raz cos innego

Gość malyyy_zenekkk
zmieniła sie tylko z wyglądu, z zachowania nadal jest pyskata i wulgarna

Gość Wolvfram
obstawiam, że już wkrótce usunie wszystkie tatuaże i jak DAMA umówi się na zakupy z panią Tyszkiewicz aby przymierzać kapelusze w tych lepszych sklepach :) a jeszcze nie tak dawno pluła jadem na swoich nauczycieli , hahaha

Gość WYLASZCZYŁA SIĘ NA MAKSA
ojj cholernie jej zazdroszczę bo teraz ma zawsze perfekcyjną fryzurę, makijaż, super dobiera kolorki a co do muzy ? hmmmm mnie się podoba, ale pewnei Ci którzy woleli ją w bardziej niegrzecznym wydaniu pewnie narzekają wszystko przemija, ewoluuje, skończyły się siermiężne lata 80te to i muza się zmieniła, stroje....zmieniły się też oczekiwania publiczności, dzisiejsi dwudziestolatkowie są inni niż Ci sprzed dwóch dekad