Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia pysia.

Kolczyk w pochwie.prosze o rade

Polecane posty

Gość misia pysia.

ma ktos z was taki kolczyk?boli i przeszkadza?wasi mezczyzni sa zadowoleni?podoba im sie?

Gość też lesbijkaaa
w pochwie to raczej malo mozliwe :)

Gość lol! najpierw zajrzyj do ksiaz
ksiazki od biologii z pierwszej klasy gimn. i naucz sie budowy swoich (sic!) narzoadow plciowych a pozniej zadawaj glupie pytania!

Gość misia pysia.
Prosilam o rade a nie o wyzwyska i obelgi. nie masz takiego kolczyka to nie pisz !!!!!

Gość ffffdffffdfdfdf
w jakim celu chcesz to zrobić??

Gość mshjshsh
Kolczyk chyba w lechtaczce ? Bo w pochwie to fizycznie niemozliwe :P Wracaj na podworko dzieciaku jak Ci sie nudzi a nie ludziom glowe zawracasz

Gość NIE MAM NICKU 007
wiesz w pochwie to raczej trudno prędzej w wargach sromowych albo gdzies w pobliżu łechtaczki.. podejrzewam że boli ale efekty sa na pewo zadawalające :P

Gość misia pysia.
chce zrobic bo mojemu narzyczonmu sie podoba.nikt nie wie czxy to boli?jak dlugo sie goi

Gość NIE MAM NICKU 007
i weź się tak nie bulwersuj bo jak Ci ludzie mówią że pochwy to Ci raczej nie przekłują [ hehehe ] to ci nie przekłują .. hyba że w ogóle nie chcesz sexu uprawiac xD

Gość misia pysia.
u kosmetyczki to moze nie robia ale w studiu pewnie przebijaja. zwykle kosmetyczki nie robia.nigdy nie widzialam zeby ktoras robila

Gość mshjshsh
Zrozum durna konbieto! To o czym Ty mowisz to jest kolczyk w lechtaczce albo w wwargach sromowych nie w pochwie! Taka tepa jestes czy tylko udajesz ze nie rozumiesz?

Gość misia pysia.
wes mi nie ublizaj.nie masz kolczyka to won babiszonie

Gość NIE MAM NICKU 007
ale przestań z tym "" nie znasz sie bo nie masz" rozumiesz że jak by i przekłuli pochwę to byś miała kurva DZIÓRE ZAMKNIĘTĄ!! sory za słownictwo ale inaczej ci nie wytłumacze!

Gość mshjshsh
zalsone ehh co poradzic:P akurat sklada sie ze robie kolczyki w roznych miejscach(pracuje w studiu tatuazu i kolczykowania) ale w pochwie jeszcze nie slyszalem:P W lechtaczce jesli o to Ci chodzi jest dosc ryzykowne bo mozna stracic czucie tam jesli zrobi osoba ktora niezna sie na rzeczy. I jest dosc bolesne gojenie trzeba bardzo uwazac przy wkladnaiu czegolkolwiek na tylek jak spodnie czy majtki he przez okolo 2 tyg a tydzien jest raczej siedzenie w domu

Gość misia pysia.
aaaaaahahahah chyba dziure. czy jest tu ktos kto ma i wie ile sie goi i czy boli?>

Gość misia pysia.
chce zostac tirówką

Gość mshjshsh
Slepa jestes Goi sie 2 tyg do stanu takiego ze mozesz funkcjonowac a do takiego ze jest idealnie zagojone bez ropy strupow itd to roznie nawet do kilku miesiecy potrafi sie ciapac ale ja mowie o lechtaczce hehe w pochwie jest moze inaczej hahahahaha

Gość misia pysia.
moze w twoim studiu nie robicie ale w porzadnych robia a nie w jakis glupim studiu,jak ktos nie ma to niech sie nie wypowiada bo ja nie o to pytam tylko o cos innego

Gość mshjshsh
HEHEHE Ty jestes taka glupia czy udajesz pochwa jest w srodku twoejej cipki kumasz juz? nawet jej nie widzisz tylko samo wejscie do niej debilko

Gość copernik
"misia pysia. wes mi nie ublizaj.nie masz kolczyka to won babiszonie" jak takaś mądra to weź se oprócz pochwy przekuj jeszcze zwieracz odbytu - na pewno się to spodoba twojemu facetowi. A potem może jeszcze w tchawicy sobie strzel jeden a co! Kolczyk w pochwie. Aś wymyśliła :classic_cool: I jeszcze ludzi wyzywa...

Gość misia pysia.
chyba ty nie widzisz.nie masz kolczyka to WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NIE MAM NICKU 007
mysia pysia najpierw weź sobie mózg ogol :D powinnaś mieć głupiusia durnusia :) Boże takieg idiotki dawno nie widziałam

Gość misia pysia.
ostatni raz pisze że jak ktos nie ma nic do powiedzenia na moje pytanie to wynocha. krety glupie te co sie sadza.

Gość misia pysia.
idiota z ciebie czolgita