Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa22

pieczenie pochwy

Polecane posty

Gość onaaaa22

mam pewnien nieprzyjemny problem.. otoz podczas stosunku piecze mnie w srodku, najbardziej po wytrysku. Pozniej przechodzi i wszystko jest ok. Nie mam raczej zadnych uplaw, chociaz ostatnio zaobserwowalam na bieiznie cos zoltego, nie pamietam czy wczesniej tez to bylo i nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z tym pieczeniem. Prosze o rady co to moze byc???? boje sie zeby nie zalapac jakiejs infekcji. Dodad ze mam stalego partnera od ponad roku i ze wczesniej wszystko bylo OK.

Gość hhggttyy
najprawdopodobniej masz poczatki grzybicy pochwy idz do ginekologa niech ci przepisze cos na zwalczenie a potem uzupelniaj flore bakteryjna. Na wlasna reke lepiej nic nie kupuj chociarz mi pomogl Abhotyl ok.40 zlotych a potem lactovaginal

Gość hhggttyy
ale przyczyn moze byc wiele dlatego niezbedna wizyta u ginekologa, bo sama mozesz wiecej kasy stracic a i tak moze ci nie pomoc

Gość onaaaa22
bylam niedawno u ginekologa i powiedzial ze wszystko jest ok.. a mnie ciagle piecze..

Gość onaaaa22
pomozcie plissss

Gość naatalkaa
onaaaa u mnie zawsze pieczeniem przy stosunku zaczynała się grzybica. Ale potem również pojawiały się upławy. Może u Ciebie po prostu jest za sucho.

Gość visennaa
moim zdaniem to właśnie grzybica, ale może być też zapalenie cewki moczowej, bo do tego też często dochodzi po stosunku. moja rada - przestrzegać higieny (partner też), zawsze po stosunku się wysiusiać i stosować profilaktykę - na grzybicę odpowiednie płyny do hig. intymnej i coś do łykania typu lacibios femina, a na drogi moczowe - prouro :)

Gość to po jaką cholerę
Nie koniecznie grzybica. Moze byc też tak, ze zaczełaś stosunkowo niedawno wspołżycie. I mozesz mieć typowe objawy otarć. Albo....Możesz również być uczulona na nasienie twojego partnera-wiem, to śmieszne, ale się zdarza:)