Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żmijka83

W związku z mężczyzną, który ma już za sobą długoletni związek

Polecane posty

Gość żmijka83

Witam! Podejrzewam, że wiele z nas może mieć podobny problem (a może Wy nie widzicie tu problemu?). Często widzimy tu wyznania kobiet, które są z rozwodnikami, z dzieciatymi i różne ich dylematy. A co z facetami, którzy może ślubu nie wzięli, ale byli w poważnych związkach, mieszkali przez wiele lat z jedną kobietą? Jednym słowem, prowadzili niemalże małżeńskie życie. Mój facet jest właśnie takim przypadkiem. Jesteśmy ze sobą od roku, kochamy się bardzo, to on mnie "zdobywał", zakochał sie od pierwszego wejrzenia, ale... Im bardziej go kocham, tym bardziej świruje na temat jego byłej, z którą on był 6 lat! Spędził z nią całe studenckie zycie, jak twierdzi - najlepsze lata jego życia. Mieszkał z nią prawie cały ten czas, nawet z nią i z jej rodzicami! I to ona z nim zerwała. Jedynym pocieszeniem jest dla mnie fakt, ze nie byłam jakaś odtrutką na nią, że poznaliśmy się około 1,5 roku po ich rozstaniu, że po niej odreagował z jeszcze innymi to ciężkie przeżycie. Czasem jest mi tak żal, gdy myślę sobie, że jego gesty - czy to czułe, czy romantyczne, czy z humorem, czy z pożądaniem nie są w jego życiu obce. Że poniekąd nie nalezy do mnie - był przez wiele lat z laską, którą spędzał każde dnie, spał w jednym łóżku, dodatkowo łączyły ich wspólne aktywnosci i pasje. Eh, długo by wymieniać. Nie wiem, czy popadam w paranoję, błędne koło zazdrości, czy któraś z Was, drogie kafeterianki ma podobne dylematy?

Gość Kretynskie dylematy
dziecinnej nastolaty :o p.s. robisz problemy tam gdzie ich nie ma

Gość choroba mentalnosci
ty jebana srako.. zrob mu loda, wystaw dupe zeby cie zapial i tyle w temacie!

Gość żmijka83
Bynajmniej nie nastolaty! Ale mogę zrozumieć, że tak sądzisz, bo zdaję sobie czasem sprawe z własnych głupich paranoi:). Mam dwadzieścia parę lat. Ps. czy widzicie różnicę między rozwodnikiem, a facetem po długoletnim związku?

Gość żmijka83
Oh yeahh, to jest właśnie kultura polskich forumowiczów! Tak trzymać!

Gość kkkkkkkkklwwwwwwwweee
FACET BYŁ 6 LAT W ZWIĄZKU BO CHCIAŁ SE POUŻYWAĆ A TY POPROSTU JESTEŚ NASTĘPNA KTÓRĄ BĘDZIE UŻYWAŁ A ZA 6 LAT MOŻE ZNÓW POZNA JAKĄS INNĄ ITD........................

Gość rgvtgzhz
dziewcznya szukaj dalej dziury w calym :o najlepiej sobie znajdz babiarza co skacze z kwiatka na kwiatek i na zadnym dluzej nie usiedzial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ona była ta od zabawowej miłości - Ty jesteś ta od dojrzałej - i bycie tą od dojrzałeś jest dużo lepsze :)

Gość ujkugukfyufu
Ale komenty po tematem. Ja sie wcale nie dziwie też zawsze ale to zawsze nie dawało mi spokoju jak facet wspomina wcześniejsze doświadczenia. To jest racjonalne bo 6 lat razem z kimś to kawał życia.

Gość żmijka83
Dzięki za zrozumienie:) A Wasze odpowiedzi nieco dał mi do myślenia, wiem, że przesadzam, ale ja naprawdę go kocham i w pewien sposób nie podoba mi, że poświęcił taki kawałek życia innej kobiecie. Nie wiem, może mam obsesję:)

Gość on tobie tez moze poswiecic
jakis kawalek zycia. problem tylko jaki ?

Gość rgvtgzhz
a z Toba moze byc do konca zycia!!!!!! choc jak nadal bedziesz miala takie podejscie, to nie wiem czy do 3 rocznicy dobijecie ;]

Gość żmijka83
Dzięki za troske:) Deklaruje, że wytrzyma, poza tym staram się nie zamęczać go swoimi dylematami. Ale co będzie, kto wie? I nie chodzi mi o fakt posiadania przeszlosci, to normalne u faceta, który ma 27 lat, ale on żył niemalże jak w małżeństwie...

Gość rgvtgzhz
lepiej jakby zyli w wolnym zwiazku??? ciesz sie, ze facet odpoeiedzialny i dojrzaly, zwiazki traktuje serio a nie zminia partnerki jak rekawiczki, tamto to przeszlosc, zajmij sie tym co teraz i pozniej, wieki przed Wami jesli tego nie zmascicsz i docenisz zamiast marudzic;]

Gość żmijka83
rgvtgzhz - wiem, dzięki:) Jest dobrym facetem, nie zdradza, nie spał z 1000 dziwkami, ma wiele cech o jakich zawsze marzyłam, tylko ten fakt mnie jakos wkurza. No i ta jego była, której pełno w internecie, a ja - choć nie chcę - ciągle się z nią porównuję.