Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kleopatra32

woreczek dla dziecka do badania moczu

Polecane posty

Nie. Można nad ranem, albo zaraz po przebudzeniu. Na całą noc to za długo. Przynajmniej moje sikają więcej niż pojemność woreczka. A po za tym może się odkleić.

to chyba nastawię sobie budzik na 6 i małemu założę ten woreczek tylko szkoda mi go będzie wybudzać? a później nie mogę bo potrzebuję ok.5 ml moczu i kiedy mi to wysika:)

No może się nie obudzi? Ale dzieci często robią siku zaraz po przebudzeniu, wiec bądź czujna, jak będziesz rozpinać pieluszkę. Może daj mu się jeszcze napić (mleko). Nie wiem w jakim wieku jest Twoje dziecko.Jakiej płci? Trudno powiedzieć kiedy wysika, może od razu. Dziewczynkom o wiele trudniej pobiera się ten mocz. Przynajmniej u mnie - wiecznie ten woreczek się odklejał (trzeba dobrze wytrzeć okolice krocza, żeby było suche).

Gość kjdksdsd
gdzie kupić taki woreczek?

Gość do góry .......hej
woreczek kupisz w aptece koszt 90 gr

Gość hub
ja corce zamiast mleka zawsez dawalam wode lub herbatke i po 30 min zawsze sika:) mam troche dosiadczenia bo musze to robic co miesciac , nawet nie musisz juz zakladac worka tylko poczekac az nasika do kubecxzka bo z woreczka czesto bakterie wychodza