Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękny dzień

Filigranowe dziewczyny?

Polecane posty

Gość piękny dzień

Mam drobną figurę waże 50 kg przy wzroście 159 cm. Moim najwiękrzym problemem jest to że nie potrafię się ładnie ubrać, mam wrazenie że wszystko na mnie wisi,lub nie jest fajnie dopasowane. Mam okropne kompleksy przez swoją figurę...Czy któraś ma podobny problem?

Gość yo masz problem z głowy
a co nie ma ubrań w rozmiarze 34? Przecież pełno jest.

Gość nokoko
to normalna waga przy twoim wzroscie

Gość Tyci-tyci tylko
hm :) ja mam 155 cm i ważę ok 40 kg :) Wrzuć zdjęcie sylwetki albo dokladnie się opisz - jesteś proporcjonalnie zbudowana? Masz szczupłe długie nogi? Jaki rozmair biustu? Brzuch płaski? Wydatne biodra? Ramiona szerokie? Pisaj pisaj :)

156 cm - 45 kg :) dżinsy kupuje w h&m kids i zara kids dżinsy nie mają haftów w kwiatki. właściwie niektóre modele można znaleźć na dziale dla dorosłych tylko drożej :P są idealnej długości nie muszę ich skracać. teraz są super jeginsy a nawet weet looki i całkiem ciemne klasyczne proste. czasem kupuje tak także jakieś podkoszulki, swetry czy sukienki bo podobne są na dziale dla dorosłych różnią się szczegółami a są tańsze:). oczywiście są rzeczy w których wygląda się na podlotka ale też masa bez nadruków, kwiatków i hello kity:P poza tym w trollu znajdziesz dżinsy 32 na mnie są za ciasne nawet. eleganckie spodnie w zarze 34 jest okej. cropp stardivarius tam nawet m kupuje bo niektóre ciuchy są tak małe. z góra nie mam żadnych problemów więc wszędzie xs jest dobre na mnie. jedynie długość stanowi przeszkodę.

Gość a ja myślę że ona po prostu
XXS są w Tally Weijl :) Wszusykie spodnie mam stamtąd :) 155cm, 39kg:)