Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turek245

jak sprostac temu zadaniu

Polecane posty

Witam otóż problem mam nieco nietypowy :P od jakiegoś czasu staram sie o względy kobiety w której jak by to powiedzieć (sam nie dowierzam) chyba sie zakochałem od pierwszego wejrzenia to było jakieś pol roku temu na dyskotece poznał nas wspólny kolega.. ale wracając do mojego problemu żadne z nas nie wyznało sobie jeszcze wprost żadnego uczucia ale dałem po sobie poznać ze chce czegoś więcej niż tylko przyjaźń ja mam lat 19 ona ma 20, raz byla taka sytuacja ze tłumaczyła mi ze na nią nie działa jak ktoś od razu wyznaje co czuje tylko raczej jak nie daje tej poznaki ze mu zależy... to dziwne bo większość dziewczyn z jakimi spotykałem się wcześniej działały na odwrót lecz jestem cierpliwy a przynajmniej staram sie byc :) problem pojawił sie taki, ze gdy rozmawiamy późnym wieczorem (dosyć często) ona chce bym jej opowiedział bajkę ?! ja oczywiście wymiguje sie tylko jak sie da ponieważ nie wiem o co jej chodzi w tym wieku mam jej opowiedzieć bajkę ??? meczy mnie z tym ciągle .. ostatnio nawet powiedziałem jej ze jest zadurza na bajki hehe bo bajki sa dla dzieci wiec zażyczyła sobie bajki dla dorosłych nie mam pojęcia o co jej chodzi a juz na pewno nie znam żadnej bajki jak z tego wybrnąć ?? czy ktos jest w stanie mi poradzić co mam zrobić może był ktoś w podobnej sytuacji ? lub zna ktoś jakaś taka bajkę która mogla by ja zaimponować być może ta sytuacja bedzie wielkim przełomem na moja korzyść oczywiście :)

Gość kei
opwiedz jej bajkę dla dorosłych, powinna być zachwycona. gotowce znajdziesz w googlu

Wystarczy trochę ubrać swoje fantazje w księzniczki, rycerzy itp i będzie bajka jak się patrzy ;]

Gość kei
przecież nie o rycerzy jej chodzi :) choć kto wie co ją kręci. w literotica jest niezły wybór coś znajdziesz :)

Gość
"Wystarczy trochę ubrać swoje fantazje w księzniczki, rycerzy itp i będzie bajka jak się patrzy ;]" lol :D myślę że bajka z google nie zrobiłaby na mnie wrażenia, postaw na właśną orginalność i autentyczność ;)

To ma być bajka :P więc motyw księżniczki i rycerzy + ciekawe fantazje stworzą super bajke :P

Gość kei
a jak facetowi brak talentów literackich ? zostaje sesja wspólnego czytania

No przeciez tyle to chyba kazdy z nas potrafi.. :P a jak nie to w necie znajdzie bajke w necie i sam ulozy :P

Gość kei
no nie wiem, ja bym też wymiękł

Gość moj topik
:P