Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaaaaaa45

Proszę pomocy !!! Jestem zrozpaczona !!

Polecane posty

Gość Basiaaaaaa45

Witam. Mam 45 lat. Rzuciłam 5 miesięcy temu palenie. Utyłam 7kg i czuje,że jestem coraz grubsza,a nie obżeram się i kolacji nie jadam tylko w ciągu dnia mam apetyt na coś słodkiego,cukierków nie jem tylko ciastka,ale też nie jem do przesady.Można powiedzieć,że wystarczy,że regularnie jem przez 3 dni i przytyję i to znacznie. Przed rzuceniem palenia miałam rozmiar 38 a teraz chyba 42. Jestem zrozpaczona. Kupiłam tabletki LINEA i to jest kompletny blef w reklamie. NIE POLECAM. Co robić?Nie chciałabym wracać do papierosów.

Gość ale to nie tylko od
jedzenia - bo można jeść mniej i tyć. Raczej od zmiany przemiany materii. Może rzeczywiście ćwiczenia są tu dobrym rozwiązaniem? Pewnie zresztą zawsze są....

Gość bizarre@vp.pl
ja też się bałam ze przytyję po rzuceniu palenia wiec zanim rzuciałam przeszłam na dietę nic wymyslenego zreygnowałam ze słodyczy, z jedzenia po 18 , z pieczywa i zakupiłam chrom bo linea jak sama już zauwazyłaś jest delikatnie mówiąc do dupy. Efekt super nie palę od 5 miesięcy nie przytyłam ale schudłam 3 kilo. Mam 31 lat a paliłam przez 17 lat.

Gość ja tez deszcz
jak rzucilam palenie, nie jadlam duzo,owszem na poczatku cukierki ale ruchu mialam baaardzo duzo, siedzialam tylko na tylku wieczorem i jak lezalam spiac ;p mysle ze przemiana materii sie rozlegurowala prztylam 5kg i w sumie do teraz nie moge tego zbic, choc mam rozm 38 chcialabym wrocic do momentu w stanie palenia, ale nie wiem czy to jest warte znow meczenia sie z fajkami sposoby, ruch przede wszystkim morele suszone, jablka, jablka! sliwki suszone, orzechy choc bardzo tuczace to moga zatkac i nie chce sie jesc, woda, duzo wody nie smakuja takie ilosci na poczatku ale potem nie wybrazam sobie np ja nie wypic calej butli wody niegazowanej 1,5l tak swoja droga chyba juz nigdy nie schudne, jem jak wrobel i dalej te parszywe kilogramy

Myślę że powinnaś zmienić dietę. Po rzuceniu wydarzają się zmiany w organizmie, z którymi sobie nie radzi. Nie rezygnuj z ruchu i pod żadnym pozorem nie wracaj do palenia! Osiągnęłaś tak dużo! Idź do dietetyka, to nie jest duży koszt w porównaniu z kasą jaką pewnie wydawałaś na fajki. Dasz radę kobieto!