Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Le Solei

NAJDZIWNIEJSZE MIEJSCA W KTÓRYCH UPRAWIALIŚCIE SEKS

Polecane posty

To ja tak raczej spokojnie, bo notorycznie w samochodzie. Za to wypróbowaliśmy wszystkie dostępne;-) i w różnych miejscach parkowane. Uwielbiałam to! No i u niego, z tym że siostra spała z dzieciakiem w tym samym pokoju:-)

Gość JAMAD.
Branoc wszystkim,do jutra...

Gość plac zabaw nocą
dobranoc😴

NO to po kolei.Kochałam się kiedyś w przejściu(ruinach) gdzie latały nietoperze,było Bosko rzucaliśmy kamieniami(nietoperze latały za nimi jak szalone,sorry animals ale byłam młoda piękna i ...) a 15 min później kochaliśmy się tam na stojaka

Gość Sylwiaaaaaa
A ja kochalam sie z moim chłopakiem na dachu, jego rodzice patrzyli na tv, gdzies kolo 23:00, bylo fajnie i romantycznie, bo pełnia była, cieplutko i bez komarow x) choc troche twardo. nastepnym razem koniecznie materac ! :) no i jeszcze na polnej drodze, on z jednej - ja z drugiej str patrzylismy czy nikt nie idzie :) na stojaka :)

Gość hehihohahu
- wkradlismy sie komus na ogrodek - pola -klatka moja i inne -lawka przed blokiem -w lesie -na szkole -na dyskotece nikt nas nie widzial osobne pomieszczenie -pociag ok.40 ponad miejc i to z jednym moim z ktorym jestem do tej pory;)

Gość w krzakach nad jeziorem
wiem, ze perwersyjnie :(

Gość Sylwiaaaaaa
Fajnie w krzaczkach x) a ja teraz w sobote musze cos wymyslec, bo fajnie tak nie w łóżku, z dreszczykiem emocji :) tylko hmmm gdzie...