Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Le Solei

NAJDZIWNIEJSZE MIEJSCA W KTÓRYCH UPRAWIALIŚCIE SEKS

Polecane posty

Gość JAMAD.
Podałabym maila ale komp na 2 tyg. w naprawie,wszystkie dane poszły w piz...

Gość edytabe
haha ja ze śląska, ale mój synek jeżdzi w twe okolice na wakcje do babci:) konkretnie wiocha około miejscowości różan:)

Gość edytabe
ja podam, zapisz- jeśli uznasz:) fh12@poczta.onet.pl nie ma to jak wirtualna bratnia dusza:)

Gość gieńcia
kobitki a wy nie możecie na priv? jak komp zepsuty to może na czacie np onet? bo tu temat zamilkł...

Gość JAMAD.
Ja mam córę,10 lat.Ale nie jestem z jej ojcem.

Gość cmentarz, kosciol

Gość plac zabaw nocą

Gość JAMAD.
Dzięki,zapisałam,na pewno się odezwę,niedługo skończy się mi konto,na komórce ciągnie jak diabli

Gość edytabe
w kościele to bym chciała adenalinka ja mam synka 6l. fajnie, odzywaj się:)

Gość minetka
w pks ;D

Gość Kamajuzwi
Piosenka Zielonych zabek - numerem w krzaczkach zajebista muza. U mnie piwnica. Pole. Kibel wanna w barze na stole to był mój największy hardkor

Gość JAMAD.
No to sorry,ja już bardziej na temat.W pustostanie naprzeciw baru,ale nie to najlepsze,bo wyobraźcie sobie co tam jest na ziemi...a my narąbani po przysneliśmy.Budzimy się ,a on siedzi i pluje,ja się pytam o co chodzi,a on miał koronkę i tak się wstydził biedaczysko pokazć mi bez ,że wyciągnął ją z tych śmieci...już się z nim nie spotkałam,ale wtedy prawie nie padłam ze śmiechu

Gość Kamajuzwi
A mi się fajnie czytało jamand i edyteb czy coś takiego :) podziwiam i wogole szacun

Gość JAMAD.
On pracował na budowie,szef przychodził o 8,a my już byliśmy o 7,otwieramy klękam na desce,on od tyłu,a tu szef wcześniej.Ja nic nie widzę,ale słyszę mojego faceta'dzieńdobry,niech pan pozwoli dokończyć' i kontynowaliśmy

Gość gieńcia
i co pozwolił? hihi

Gość JAMAD.
Słowa nie wyjąkał i wyszedł,chyba się zawstydził

Gość JAMAD.
A i jeszcze wycieczka,chłopcy inna sala,wychowawcy pośrodku,o 3 lezę ,2 miesiące bez seksu,ale światła nie można włączyć,bo drzwi szklone,6 łóżek koło siebie,myślę jak się pomylę to będzie przypał,więc zapalniczką po butach,pakuję się do niego,zaczynamy,a ja słyszę jakieś plaskanie-pozostali konia walili,ale tej nocy się spermy polało

Gość JAMAD.
A i jeszcze wycieczka,chłopcy inna sala,wychowawcy pośrodku,o 3 lezę ,2 miesiące bez seksu,ale światła nie można włączyć,bo drzwi szklone,6 łóżek koło siebie,myślę jak się pomylę to będzie przypał,więc zapalniczką po butach,pakuję się do niego,zaczynamy,a ja słyszę jakieś plaskanie-pozostali konia walili,ale tej nocy się spermy polało

Gość JAMAD.

Gość JAMAD.
Co to za typ z ty mi feromonami na wszystkich topikach,dziewczna się skarży,że ją mąż zdradza a on:może zastosuj feromony...

Gość edytabe
PORCELANOWA ty też masz swoje za plecami, gadaj! to ja jeszcze miałam była ostra impreza, total najebka... w pokoju spało kilka osób, dwa były wyrka... ja w nocy po zgonie obudzona stojacym sprzętem i wpakowałam mu się na laskę, i robię i fajno jest... i nagle sobie skumałam że tam kilku innych na drugim łóżku patrzy... byłam pod kocem potem było mi wstyd, ale prawda jest taka że każdy z tamtych marzył by być na Jego miejscu:)

Gość fonimfomanka
Ja też na wycieczce, w nocy. Do tej pory nie wiem, czy pozostali w pokoju nas widzieli, troche nas poniosło - nawet zapomnielismy okryć się jakąś kołdrą ;) Poza tym ja klęczę na lozku, on stoi i od tyłu jazda ; ) Teraz jak o tym myśle, glosno bylo