Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Le Solei

NAJDZIWNIEJSZE MIEJSCA W KTÓRYCH UPRAWIALIŚCIE SEKS

Polecane posty

Gość JAMAD.
To was zażyję,kwiecień ,wiało,my na okazje na polnej drodze,patrzymy jakaś szopa,koło słoma bierzemy i do środka,a tam...wyschnięty obornik kilkuletni na podłodze,już bezzapchowy,ładziemy słome,kurtke i dawaj(pijani.kiepsko idzie facet mówi że jak patrzy na gów.. to nie może się spuścić.W tym momencie usłyszał nas przechodzący właściciel,otwiera dzrzi...popatrzył,uśmiał się,zamkną i bez słowa posz

Gość JAMAD.
To was zażyję,kwiecień ,wiało,my na okazje na polnej drodze,patrzymy jakaś szopa,koło słoma bierzemy i do środka,a tam...wyschnięty obornik kilkuletni na podłodze,już bezzapchowy,ładziemy słome,kurtke i dawaj(pijani.kiepsko idzie facet mówi że jak patrzy na gów.. to nie może się spuścić.W tym momencie usłyszał nas przechodzący właściciel,otwiera dzrzi...popatrzył,uśmiał się,zamkną i bez słowa posz

Gość sześć na dziewięć
w środku nocy za posterunkiem policji, bo ładne krzaczki wokół rosły, więc był nastrój. ale oboje byliśmy nawaleni :P

Gość gieńcia
:) wracamy do tematu przypomniało mi sie jeszcze jedno na 18 u kumpeli z moim misiem pod kocykiem na pomidorka w lesie nad ranem jak już wszyscy byli pijami i mało co kumali... ale i tak z komfortem nie wygram :)hihi

Gość JAMAD.
Aby mnie znajomi nie poznali po tej historii,bo paru opo.,a nietypowa...Analek niezły

Gość wooodstokowiczka
a co ty myślisz że wszyscy na kafe siedzą???

Gość JAMAD.
Prędzej w barze,a było jeszcze kilka razy od tyłu na przedniej masce samochodu.A i jeszcze mam coś,choć ocena moralna niezbyt.Bardzo pijani,jedno łóżko,po środku ja po bokach mój facet i jego kuzyn,który w pewnym momencie zabiera się do rzeczy,staram się cicho,z braku miejsca leże przytulona do mojego(na boku),mój półprzytomny gada co tak szybko oddycham,ja że coś mi się przyśniło,rano nic nie pam

Gość JAMAD.
Prędzej w barze,a było jeszcze kilka razy od tyłu na przedniej masce samochodu.A i jeszcze mam coś,choć ocena moralna niezbyt.Bardzo pijani,jedno łóżko,po środku ja po bokach mój facet i jego kuzyn,który w pewnym momencie zabiera się do rzeczy,staram się cicho,z braku miejsca leże przytulona do mojego(na boku),mój półprzytomny gada co tak szybko oddycham,ja że coś mi się przyśniło,rano nic nie pam

Gość gieńcia
ups i co nie skpną się?... oj to ja grzeczna jestem i tylko ze swoim... nie ładnie...

Gość JAMAD.
W ogóle jak on się napije,to zwłoki.

Gość edytabe
ja miałam romans z kumplem mojego faceta, piliśmy wódkę do nocy, aż nam brakło posłalismy oficjalnego na cpn, a sami zabraliśmy się do rzeczy... ja byłam pod stołem i robiłam feliatto, podczas gdy mój luby powrócił ( skubany cicho szedł) kiedy otworzył drzwi zaczęłam szukac rozsypaych drobnych... nie skumał debil jeden

Gość biały tyłek
hmm.. nie gryzie sumienie?

Gość JAMAD.
Wiem że nieładnie i beszczelnie przyprawić facetowi rogi w jego łóżku i to obok...ale seks był nieziemski,a rano powtóreczka(poszedł do sklepu)

Gość edytabe
jamad widzę że mamy wspólny temat:) nie wstyd, rzynajmniej mnie:) XP

Gość JAMAD.
A mam jeszcze coś.Zima byłam wtedy bardzo nieletnia,więc mami nie wiedziała że to robię.Na klatce(ale nie blok),rozebrani do rosołu,przy akcji,nagle słychać głos mojej matki:to ty Anetka?a my na boso po śniegu z ubraniami w rękach,nim zejdzie.Szczęściem noc była ale minus 20

Gość zboczona....
w barze kebab w toalecie oopss...

Gość JAMAD.
EDYTABE,ja nadal sypiam z tym kuzynem ,jest niesamowity.

Gość edytabe
jamad jesteś mocno zdemoralizowana, ale ja też:) robiłam to w aucie, w lasku... ktoś zapukał do okna, ale olaliśmy. Po wszystkim chcieliśmy zapalić szluga, ale pukanie się powtórzyło... okazało się że to był bardzo taktowny policjant:)

Gość JAMAD.
Po piciu to w ogóle niesamowite historie.Kiedyś robiłam z tyłu loda podczas jazdy,prowadził kumpel.Biały dzień,on się zatrzymuje,my zajęci,myślimy gdzieś z boku,w lesie.Nagle nade mną skupioną pukanie do okna.A tam znajomy policjant pyta o mnie.podrywawam się znad czynności.Później się śmiał,że wszyscy bez pasów,a jeden nawet bez paska...A ten'kumpel'wjechał do miasta

Gość edytabe
Najpierw kilka piw w knajpie Pełnej goryczy i dymu Wśród spoconych i pijanych twarzy Wśród zgnojonych złudzeń Potem kupimy wino Dzisiaj o dziesiątej zaczyna się życie Pójdziemy do parku, będziemy się kochać Miłość jak życie Miłość jak picie Numerek w krzaczkach jak dwa zwierzaczki Numerek w krzaczkach z Tobą! Z Tobą! Numerek w krzaczkach jak pieski dwa Numerek w krzaczkach Ty! Ty i ja! Potem ja zejdę z Ciebie, A ty poprawisz zmiętą sukienkę Krzyknę chcę więcej Ty znów zapytasz Czy jeszcze wierzę, że to takie piękne Kolejny raz rozrzucisz nogi Kolejny raz wzniesiesz w niebo oczy Kolejny raz poczujesz ból W miejscu co wiesz, piszę o rozkoszy Kolejny raz rozrzucisz nogi Kolejny raz wzniesiesz w niebo oczy Kolejny raz poczujesz ból W miejscu co wiesz, piszę o rozkoszy

Gość JAMAD.
Cholernie podobne historie,ale nie ściągam,bo jak piszę to nie widzę postów co przychodzą(komórka),chyba też lubisz wypić,fajnie byłoby wspólnie

Gość edytabe
JAMAD- no właśnie browarzę:P skąd jesteś:) no ja wiem że nie zgapiasz, po sobie wiem że to wszystko możliwe:)

Gość JAMAD.
Chwilunie mnie nie będzie,robię skręta.ILe masz lat jak wolno?

Gość edytabe
no już sporo, powiedziałabym że okolice ćwierćwiecza... a ty?

Gość JAMAD.
Chwilunie mnie nie będzie,robię skręta.ILe masz lat jak wolno?

Gość w środku nocy na chodniku na
bocznej ulicy:oBylismy moim facetem nieźle najebani;)Całe szczęście,ze była to ulica na zadupiu,z opuszczonymi budynkami,\bo raczej by tego nie zrobiliśmy u kogoś pod blokiem:P

Gość gieńcia
a ja ze swoim Misiem jak jechliśmy w trasie... on prowadzi na liczniku120 a ja mu sie do spodni dobieram.. hihi :) wyjełam jego pisiorka i wkładam sobie do buzi :) jednocześnie klęczłam na swoim siedzeniu i goły tyłek do okna pokazuje... lato bylo :) mini i brak majteczek bo misio wcześniej palcuweczke strzelał... a tu dwu pasmówka, biały dzień, Misiolewym pasem i wyprzedza ludzi a ja im gołym tyłkiem świece :D hihi Misiu spuścił sie po 5 minutkach :)

Gość JAMAD.
Okolice Łomży,ale bywam w różnych miejscach np. w Białymstoku,a wiek podobny ćwierć plus 2