Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja..............

ile kosztuje cisnieniomierz naramienny?

Polecane posty

Gość ja..............

..

Gość zalezy jaki. ale od 100
do 200. widziałem też po 65

Gość ja..............
dzięuje Wam zastanawiałam sie nad takim z allegro ale mysle ze chyba najlepszy bedzie taki z apteki z jakas gwarancja;)

Gość ewelinaWę
różnie, ale te od diagnostic są niedrogie. Zapytaj u siebie w aptece, albo w jakimś sklepie medycznym w okolicy - naprawde mozna nieduzo zapłacić za coś porządnego ;)

Gość Marynayna
To zalezy od rodzaju, od firmy... od miejsca gdzie kupujemy. Ale np mogę śmiało polecić te do Diagnosis - niedrogie i bardzo dobre. mamy juz od jakiegoś czasu :)

Gość Aelka
NO różnie, nie da się tak powiedzieć, ale niedrogie ą te od DIagnostic ;)

Gość gość
Diagnostic, Microlife, Rossmax ew. Omron. 89-179zł. 179zł to oprócz 5letniej gwarancji: zasilacz (tańsze zazwyczaj na baterie), pamięć 30stu pomiarów dla 2 osób, funkcja wczesnego wykrywania arytmii. ;)

Gość gość
od stu zł w górę

Gość JudytkaNycz
to wszystko zalezy od firmy, ale te od Diagnostic rzeczywiście sa dobre, a niedrogie. :) Ja polecam...

Gość darek999
Ja sobie teraz na wiosnę kupiłem ciśnieniomierz i jest to model Easy Med od Geratherm. Więcej się ruszam, zacząłem jeździć na rowerze więc stwierdziłem że dobrze też będzie przy okazji sobie pikawę kontrolować. Lata już nie te co kiedyś i trzeba bardziej uważać. Kiedyś człowiek myślał że jest niezniszczalny, a teraz ciągle coś boli, strzyka, naciągnięte, nadwyrężone i tak dalej, więc lepiej jest trzymać rękę na pulsie.

Gość gość
Zamówiłam Senior z zasilaczem dziadkowi i mogę też polecić ten wariant. Mierzy szybko poza tym jest też duża pamięć wyników co się bardzo dziadkowi przydaje a w zasadzie to może nawet bardziej lekarzowi żeby wiedział jak się zmienia ciśnienie w ciągu dnia.

Gość gość
Też używamy Seniora z zasilaczem i jest w porządku. Kupowałem dla dziadków w sumie, ale nie chcieli wymieniać swojego starego modelu więc został ze mną i działa oki.

Gość gość
Za mniej niż stówkę kupowałam w aptece internetowej wapteka, ciśnieniomierz Rossmax X1, bardzo dokładny i wygodny w użytkowaniu. Dodam bo to też jest ważne, że ma 5 lat gwarancji.

Gość kuba
Dnia 25.10.2018 o 16:06, Gość gość napisał:

Też używamy Seniora z zasilaczem i jest w porządku. Kupowałem dla dziadków w sumie, ale nie chcieli wymieniać swojego starego modelu więc został ze mną i działa oki.

Też jestem zadowolony z  Senior-a właśnie z zasilaczem. Bo jeśli miałbym mieć przyrząd na baterie to bym podziękował ;)

Gość allla

Ze swojej strony też będę doradzała Senior-a. Zasilacz w komplecie to strzał w dziesiątkę, zwłaszcza dla osoby która dużo mierzy...tak jak moi dziadkowie.