Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieWczyna...p

martwie sie o chlopaka

Polecane posty

Gość dzieWczyna...p

dzisiaj o 20 puszczalam strzle chlopakowi zeby oddzwonil, ale napisal ze jest na dzielnicy i zebym napisala o co chodzi, ja mu na to zeby zadzwonil za pol h jak do domu na mecz wroci bo wiem ze chcial ogladac (a jak dzwonilam wczesniej to mial wyl albo poza zasiegiem) ale nie zadzwonil, napisalm do niego a on, ze pozniej i tak sobie wywnioskowalam, ze poszedl na mecz gdzies do pubu z kolegami a mnie oklamal i tam pewnie zasiegu nie mial, ale po 23 znowu puszczalam mu strzale zeby oddzwonil bo zawsze rozmawiamy przed snem, ale ani nie oddzwonil, ani nie odpisal, tylko co jakis czas odrzucal polaczenie, nigdy mu sie to nie zdarzalo, napisalam ze skoro ma mnie gdzies to ok, niech robi co chce i ze ja sie nie bede nim juz przejmowac, ale nie moge spac, martwie sie o niego, jak dotarl do domu, czy nic mu nie jest, mieszka poza miastem i boje sie ze jest bardzo pijany i cos mu sie stanie, albo ktos mu cos zrobi :( no i teraz znowu dzwonilam, a on nie odbiera, to dziwne bo zawsze oddzwanial, a za kazdym razem jak idzie spac wylacza tel zeby nikt mu nie przeszkadzal, teraz nie ma wylaczonego. martwie sie o niego

Nie przejmuj się tak bardzo. Pewnie zabalował z kolegami a nie odbiera bo struga twardziela przed kumplami i nie chce wyjść na pantoflarza. Niektórzy głupieją przy kolegach. Rano pewnie walnie skruche.

Gość dzieWczyna...p
wiesz, tylko to jest tak, ze takie sytuacje sie praktycznie nie zdarzaja i dlatego sie martwie, bo zawsze jak ide spac on do mnie dzwoni, wiem ze jest w domu i jestem spokojna, a teraz faktem jest ze bylam na niego zla za to ze mnie oklamal i ze mnie ignorowal nie dzwoniac ale teraz sie martwie bo jest juz pozno i skoro nie odbiera i nie dzwoni to chyba nie jest juz w stanie i nie wiem jak dotarl i czy wogole dotarl do domu. musze wstac o 6 jest juz prawie 3 ale tak sie stresuje ze nie zasne wcale :(

Gość hmmmmmmmmm jest z jakas
laska fakt

Pewnie jest już w domu i smacznie śpi a Ty tracisz zdrowie płacąc za jego niefrasobliwość. Wszystko będzie dobrze.