Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek89

depresja i schizofremia

Polecane posty

Gość Motylek89

hej, nie wiem za bardzo jak mam ująć to co jest we mnie i to co mnie męczy ale napisałam o samej sobie wiersz który wyraża to co się ze mną dzieje i to co utrudnia mi życie : " Chciałabym stracić wzrok- nie widzieć tego wszystkiego co duszę mą straszy. chciałabym stracić wzrok by nie widzieć tych wszystkich rozmazanych postaci i ich twarzy. chciałabym stracić słuch by nie słyszeć tych szumów i krzyków dręczących. chciałabym stracić słuch by nie słyszeć tych kroków nadchodzących. te odgłosy wszystkie te widoki straszne czy to duchy? czy owady? z myśli bełkot robią cały. nie chcę słyszeć nie chcę widzieć. choć nie mogę chcę krzyczeć weźcie to ode mnie ja to naprawdę wszystko widzę:(" boję się ludzi uciekam z kątą w kąt z miasta do miasta ale ile tak można. byłam w szpitalu na oddziale zamkniętym i dokąd mnie faszerowali lekami 3 razy na dzien i ciagle spałam było oki, leki jakie dostałam do domu też działały, ale to wszystko wraca znów. boję się wszystkiego i te stany lękowe ;(

Musisz iśc tam znowu, niech ci nowe dawki przepiszą. A nic ci nie da utrata jakiegokolwiek ze zmysłów - gdyż te głosy i wizje są w twojej głowie, więc i tak będziesz je widziec i słyszec, tylko leki mogą pomóc...

Gość Motylek89
powiedziano mi że mam bardzo silną depresję i schizofremie i skierowano dalej na leczenie. ja mam 20 lat a psychike mam w stanie upadłym, a to co się ze mną dzieje komplikuje mi moje życie. najchętniej siedziałabym w domu i nie wychodziła nigdzie ani do nikogo bo tylko wtedy czuję się bezpieczna.

Gość buuuhahahahahahahaaaaaaaaaaa
schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! schizofreNia! DO KURWY NĘDZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Motylek89
oki schizofrenia, nie jesteś,my na dyktandzie ani spr. ortograficznym!

Gość Motylek89
Kant dupy a jakie leki brałas/bierzesz?