Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamik

SAmsung avila

Polecane posty

Gość zamik

Mam samsunga avile bez gps. Dlaczego mogę przesówac pulpity, a gdy wejdę w menu nie mogę już tego zrobic ? Może da się to gdzieś ustawic czy coś. Mógłby mi ktoś pomóc?

Gość McD
ponieważ panel "menu" ma tylko dwie zakładki, na górze. Między nimi możesz przechodzić. Druga zakładka "komunikacja" ma jakby 3 pulpity, ale to nie te same, co w stanie oczekiwania. Trzy pulpity służa do tego, żeby rozmieścić na nich widgety.

Gość zamik
Mój kolega ma takiego samego jak ja a koleżanka ma corbi i oni moga menu przerzucac na lewo i prawo. U niego jest taka strzałka w rogu na górze, u niej jest pasek do przewijania, a u mnie nie ma nic.

Gość onaaa szalonaaa
a po co chcesz miec 3 pulpity w menu?????????????????????????

Gość McD
jeżeli masz telefon w stanie oczekiwania, to masz do dyspozycji 3 pulpity, a na dole ekranu przyciski "klawiatura, kontakty, menu". Po wejściu w "menu" masz na górze dwie zakładki: "menu główne", i drugie, zaznaczone strzałką ""komunikacja, narzędzia, moja muzyka" rozłożene na trzy trześci (ale to nie są pulpity, które sa na początku), dlatego można te przerzucać w prawo/lewo. na głównym pulpicie (tym początkowym) masz też z boku bolu małą jakby zakładkę, która wysuwa się np po naciśnięciu pustego pulpitu. z niej możesz wybrać widgety, których potrzebujesz, które możesz ściągnąć na pulpit, żeby były dostępne cały czas

Gość zamik
Tak mogę robic trzy różne rzeczy a tym samym czasie, a czesem zachodzi taka potrzeba.

Gość ziuniu
Mam pytanie ja mam samsunga avile bez gpsa i mam taki problem ...Jak wchodzę w menu to nie mam drugiej zakładki u góry ;( Można ustawic aby była druga zakładka????