Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy pofarbować włosy na blond?

Polecane posty

Zastanawiam sie nad pofarbowaniem włosów na blond. Mam brązowe oczy, jasną cere, a mój naturalny kolor włosów to brąz (latem nieco mi jaśnieją i wydają sie byc troszke rude). Czy blond włosy by mi pasowały? Mam jasną cere więc zastanawiam sie też, czy po pofarbowaniu wlosów wyda sie ona jeszcze bardziej jasna czy właśnie nieco ciemniejsza. Co radzicie?

Gość 12345654321
jak masz ciemna oprawe oczu i ich brazowy kolor to daj sobie spokoj bedziesz wygladac sztucznie

Gość 12345654321
ja tez mam jasna cere brazowe oczy i brazowe wlosy ktore w lato nawet wpadaja w blond ale szczerze najlepiej taka twarz i oprawa oczy prezentuje sie w ciemniejszych brazach

Właśnie jakbym miała jasne oczy to bym przefarbowała włosy, bo na 90% dobrze by to wyglądało, ale mam oczy brązowe. Widziałam kilka zdjęć dziewczyn właśnie z brązowymi oczami i blond wlosami i czasami to fajnie wygląda, no ale własnie boje sie że mi to pasować nie bedzie.

Gość abbcca
Farbowane włosy podjeżdżają plastikowością, nie farbuj sie najlepiej wcale, bo będziesz nienaturalna :)

Gość 12345654321
ja mialam pasemka blond jakies 10 lat temu :) w sumie nie bylo zle ale jednak w ciemnym brazie lepiej tak bardziej charakterystycznie pozatym potem te paskudne odrosty ktore tak strasznie widac

Gość a ja mam takkkkkk
niebieskie oczy jasna karnacja i wlosy ciemny braz. wyglada to ok .ale niestety juz mam chyba z 70 procent siwizny i nie nadazam z farbowaniem bo na ciemnych szybko widac odrosty. dotychczas caly czs farbuje na brazy . chcialabym zafarbowac na blond ale boje sie ze bede zle wygladac ze twarz bedzie taka bez wyrazu troche rozmemlana (ciemny kolor fajnie wyostrza rysy twarzy). no i obawiam sie samego zabiegu bo najpierw trzeba by urzyc dekoloryzator a ja mam strasznie cienkie wlsoy

to czemu poprostu nie pojdziesz do fryzjera i sie nie zapytasz? oni są wyksztalceni w tym kierunku i ci doradzą w jakim ci najładniej, ja poszlam i przefarbowali mnie na blond mimo iz zawsze mialam czekolade, kolor jest swwietny dobry wybór. ;]

Ja mam cieme oczy tez dosc jasna cere i naturalne mam braz wloski ale od kilku lat farbuje albo na cale blond albo baleyage z duza iloscia blondu i szczerze duzo lepiej wygladam w blond niz w ciemnych.Moze wlasnie na poczatek zrob sobie baleyage

Gość a ja mam takkkkkk
oj z tymi fryzjerami bywa roznie gdyby byli tacy super umieli doradzic to po ulicach nie chodzilyby kobiety w fatlnie dobranych fryzurach