Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haloooo

tanie taxi warszawa

Polecane posty

Gość gość
Miałem okazję ostatnio korzystać z http://taxi7garwolin.pl/uslugi/ (polecenie kumpla) potrzebowałem szybko transferu na lotnisko, aby się nie spóźnić. Komunikacja miejska zawiodła, więc wyboru nie było, ale okazało się, że trafiłem na super przejazd. Czystym samochodem, z sympatycznym kierowcą. Jak dla mnie zdecydowanie na plus, także mogę polecić.

Gość asanka87
ej jest tyle opcji teraz w stolicy że nie ma co płakac serio, ja najczęściej taxy szukam tutaj http://eletaxi.pl/ masz fajną mapkę gdzie stoi taxi i które jest najbliżej ciebie :) czasami jak musze dłużej pojeździć to korzystam też w traficara

Gość Kryspian
A ja czasem zamiast taxi wolę wypożyczyć auto - np jak przyjeżdżam z Trójmiasta na cały weekend. Mam już tanią sprawdzoną wypożyczalnie i z niej korzystam : www.rng.pl. polecam

Gość Mirek54
Ze swojej strony polecam usługi firmy http://taxibusmodlin.pl/ Świetne usługi transportowe, bezpośredni dojazd do i z Warszawy do lotniska w Modlinie i nie tylko, dysponują nowoczesnymi busami zawierającymi szereg wygód. Bardzo często podróżuję ich pojazdami i jestem zadowolony komfortem podróży w bardzo atrakcyjnych cenach.

Gość gość
• Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Gdyby jednak zdarzyło Ci się zawitać do Krakowa to obowiązkowoc dzwoń po taksówkę od www.radiotaxi919.pl . Zawsze korzystam z ich tanich i szybkich usług , gdy odwiedzam rodzinę w Krakowie. :)

Gość Markosss
Ja polecam Taxi 800 400 400. Sam często korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony :) Dużym plusem jest ich aplikacja na smartfony, dzięki której można zamówić taxi bez konieczności dzwonienia. Spore ułatwienie życia :D Tutaj jest stronka tej aplikacji -> http://etaxi.net.pl/

Gość alicjaPe
Po Warszawie jeżdżę opti taxi. Wygodnie i szybko. Dużą zaletą jest to, że od razu wiem jaką kwotę zapłacę za przejazd i nie zastanawiam się w trakcie czy mi wystarczy pieniędzy czy nie.

Gość gość
W iTaxi do końca września masz taxi za pól ceny, zobacz - https://itaxi.pl/nonstop/ Trzeba mieć tylko zainstalowaną ich aplikację i korzystasz z rabatu. No i za zbliżoną stawkę do tej, to się taksówki nie da ogarnąć. Przynajmniej w Wawie.

Gość Krystynka 89
Ja polecam Atu Taxi, tylko z nich korzystam, bo są sprawdzeni i tylko 1,20 zł za km. I samochody zawsze mają czyste i zadbane a to dla mnie bardzo ważne.

Gość gość
Polecam Atu taxi!!! Tylko 1,20 zł za km! Taniej nie znajdziesz!

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
Zdecydowanie optitaxi, szybka opcja zamawiania przez apkę, zazwyczaj kierowcy przyjeżdżają przed sugerowanym czasie, już nie raz korzystałem

Gość maddzia20
Zapraszam do zaznajomienia się z firmą taksówkową http://www.taximpt.pl w Warszawie, istnieje ona od ponad 65 lat. Bardzo ważne jest to że możemy zamówić taksówke w tradycyjny sposób albo za pomocą aplikacji Warto spojrzeć również na różne możliwośći zapłaty za usługę, dla firm są wprowadzone zapłaty przez kartę elektroniczną oraz kod elektroniczny i inne. zapraszam

Gość gość
Ja jeżdzę tylko z Atu Taxi odkąd ich odkryłam 2 lata temu ^^ Na prawdę mają tanio i nie oszukują. Wiem co mówię skoro z nich korzystać już tyle czasu.

Gość gość
ja wlasnie tez jezdze tym atu taxi,. siostra mi polecila i sa na prawde spoko

Gość gość
Ja często korzystam z Atu Taxi jak jestem w Warszawie. Najbardziej cenie to, że kierowcy umieją zachować się na poziomie. Są poprostu mili , a nie tacy że aż się wszystkiego odechciewa.

Gość gość
Zdecydowanie Atu TAXI .. najlepsze ceny w stolicy ! zawsze korzystam :D

Gość gość
też mogę polecić atu! kierowcy mili i samochody czyste co najważniejsze.. naprawdę zadbane auta, małe ceny od kilomentra, czego chcieć więcej.

Gość gość
Zdecydowanie opti taxi porównywałem ceny z innymi korporacjami i u nich wyszło najtaniej.

Gość Driver, prawdziwe taxi.

To są kierowcy bez egzaminów Taxi. ,taki nielegalny przewóz . Rozmawiałem z dwoma,płaczą że muszą codziennie 130 zł płacić za wypożyczenie Auta firmowego. Płaczą i jeżdżą po kilkanaście godzin. Może pasażerowi wisi,ale w razie kolizji Jechałeś na własne ryzyko! Jak może nazywać się korporacja  Taxi skoro nikt nie był na egzaminie Taxi z topografii miasta Warszawa.??????????????

Dlaczego jeżdżą bus pasami skoro nie są Taksówkarzami.!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bart22

Mieszkam w Warszawie 2 lata, rzadko jeżdżę taksówkami, ale jesli juz to tylko Glob Cap Taxi. Nie drogo i szybko, kierowcy też znają mapę Warszawy, bo zdarzyło mi się kiedys jechac w innej korporacji i kierowca nie wiedział gdzie jest osiedle Stegny. Kierowcy powinni znać wszystkie osiedla i dzielnice danego miasta, jeśli decydują się na taką prace.

Gość Konrad

Nie drogo można przejechać sie z Glob Taxi, polecam, kierowcy mili, sprawiają,ze jazda jest przyjazna. Jezdzilem czasami w innych korporacjach i taksówkarze potrafili byli nieznośni.

Gość damian
52 minuty temu, Gość Konrad napisał:

Nie drogo można przejechać sie z Glob Taxi, polecam, kierowcy mili, sprawiają,ze jazda jest przyjazna. Jezdzilem czasami w innych korporacjach i taksówkarze potrafili byli nieznośni.

potwierdzam

Gość TAXI TYLKO DLA KOBIET

Witam oferuję specjalna usługę transportu 

‼️❗USLUGA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA KOBIET❗‼️

- Największa zaletą dla Was drogie Panie jest to  że nie wezmę od Was żadnej kwoty pieniężnej. - - Zawiozę Was Drogie Panie z punktu A do punktu B w bezpiecznych i komfortowych warunkach 

- Gwarantuję podróż w miłej atmosferze

Zapewne większość z Was się teraz zastanawia na czym polega mój interes, skoro nie dość że zawiezie Cię tam dokąd potrzebujesz i w dodatku nie chce pieniędzy. A więc już Wam powiem.

A więc mianowicie wychodzę z założenia że to nie pieniądze są w życiu najważniejsze. Ważniejsze dla mnie jest np spędzenie czasu w miłej atmosferze, wolę poznawać nowe ciekawe Panie, podczas naszej  wspólnej podróży gwarantuję Wam, że nigdy nie zostaniecie potraktowane jak niechciany klient. Każda z Was jest wyjątkowa, jedyna więc odrazu traktuje Was po przyjacielsku i oczywiście jeśli później zechcesz nasza znajomość może być dalej kontynuowana i pielęgnowana.

Uwielbiam otrzymywać od Was w ramach wdzięczności oraz w podziękowaniu za wspólną drogę i pomoc, tzw. przyjacielskiego lodzika. 

Myślę że to dość uczciwy układ dla nas obojga.

A więc jeżeli szukasz TAXI i odpowiada Ci taka forma rozliczenia to zapraszam do kontaktu pod nr telefonu 530821409 .

Pozdrawiam i zapraszam Gwarantuję 100% dyskrecję . Norbert

Gość gość

Przyzwyczaiłam się do jazdy z opti taxi, tani i dobry przejazd. 

Gość Tadek 9

Ja osobiście polecam przewozy taksówkowe z korporacją z  Tanie Taxi w Krakowie - Taxi „DWÓJKI”. Jeżeli juz mam gdzieś jechać to tylko z nimi bo czuję się z nimi  bezpiecznie i wiem, że nie zapłacę jak za mokre zborze. 

Gość Odmacy

Ja mam firmę, więc najlepiej po warszawie jeździ mi się z free now. Finansowo optymalnie, ale też nie czekam zbyt długo na kierowców, co w sumie oszczędza mój czas, który mogę przeznaczyć na inne zajęcia.

Gość Jolka

ja tak samo jeżdzę z free now, mają bardzo łatwy dostęp do przejazdów bo przez aplikację, w której widać czas przejazdu i przedzial cenowy. Taksówki zawsze przyjeżdzają na czas i dowożą mnie bezpiecznie na miejsce, kierowcy mają licencje, więc się nie gubią w warszawskich uliczkach i przede wszystkim mają czyste samochody.