Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haloooo

tanie taxi warszawa

Polecane posty

Gość haloooo

poleccie tanie taxi w warszawie bo planuje wyjazd dzieki

Gość ATUTAXI
POLECAM NAJTAŃSZĄ KORPORACJĘ W WARSZAWIE TYLKO 1,20ZŁ/KM FAJNE FURY ,MILI KIEROWCY I PRZEMIŁA CENTRALA GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!

Gość taxi Warszawa
tanietaxi.pl - najtańsze taxi w Warszawie - porównywarka cen taxi w Polsce.

Gość axiepunchie
Niby wątek chyba umarł, ale gdyby ktoś jeszcze szukał... ;) Osobiście polecam SAWA Taxi - drogawo, bo 2,4 /km, ale przynajmniej mam pewność, że nie nawalą :)

Gość albert młokos
Nie nawalą to jedno - wiecie że taksówki naliczają postojowe? Możecie więcej zapłacić w korporacji, która ma niższą stawkę za km, bo będziecie stali w korkach. Inna sprawa - wracałem z Sawą kilka razy po pijaku - nikt nie próbował mnie oszukać, a wcześniej różnie bywało.

Gość kuba jacki
To prawda - mają postojowe, ale nikt o tym nie mówi. Sawa jest ok. W tym mieście większość korporacji coś kombinuje, w sumie to szkoda gadać, tylko nie rozumiem dlatego mała korporacja zamiast budować pozytywny wizerunek, tylko robi głupie kombinacje ;/

Gość Natalia_Fial
Jeśli byłaś kiedyś w obcym mieście, to wiesz jak trudno znaleźć odpowiednią, czytaj najlepszą taksówkę. Albo są drogie, albo w fatalnym stanie. Teraz szukam taksówek na teletaxi.pl. Mogę znaleźć taksówkę, która w jakimś stopniu mi odpowiada. Zawsze jednak wracam do taksówek, które wcześniej spełniły moje oczekiwania.

Gość izzzoska
Ja polecam Wam 19-123 – POLSKA SIEĆ TAXI Naprawde gdziekolwiek jestem zawsze z nich korzystam.I przyznam szczerze ze po prostu to taka jedna z prawdziwego zdarzenia sieć.

Gość gość
Foteliki ma np. Ecocar - przynajmniej fotelik jest za każdym razem kiedy zamawiamy taksówkę. Jak dla mnie to powinien być standard, ale nie jest, i jeszcze raczej nie zanosi się, aby to stało się standardem. A przecież chodzi o bezpieczeństwo dzieci....

Gość gość
Osobiście polecam CheapDrivers. Kierowcy zawsze służą pomocą. W autach foteliki dla dziecka do standard. A przede wszystkim są uczciwi. Nie zawyżają cen!!! W środku czysto i pachnąco. Znalazłam ich całkiem niedawno bardzo polecam.

Gość gość
Ecocar jest ok - faktycznie mają taksówki, nie wiem czy jest inna korporacja, która ma foteliki w każdym aucie. Poza tym dochodzi temat aut - same porządne taksówki, starego poloneza nie uraczysz - a tych dalej na mieście nie brakuje.

Gość gość
Prawo o ruchu drogowym zwalnia z obowiązku fotelika w autobusach i taksowkach .I jest to logiczne .Gdyby bylo inaczej kazda taksowka musiała by miec przyczepę z zestawem fotelików .No bo co by było gdyby matka siadala z trójką dzieci .Losowanie ktore w foteliku ? Czy taksowkarz musiał by mieć trzy foteliki ? Bagażnik by nie pomiescil tego a jeszcze musi być miejsce na bagaż .Nie ma przeszkód by rodzice zabierali swoj fotelik .Każda taksowka musi mieć z tyłu pasy .Myślę ze wyjasnilem

Gość do przedmowcy
Jeden fotelik powinien być w każdej taksówce - większa ilość tylko na dodatkowe zamówienie, z dłuższym oczekiwaniem. Chodzi przecież o bezpieczeństwo dzieci. Ktoś tam wymienia jakieś korporacje - skoro jedna korporacja może sobie zapewnić na foteliki w każdym aucie to chyba u innych jest podobnie, prawda?

Gość gość
Jak fotelik może być w standardzie ? :-) .To taksówki mają wozić przyczepki z zestawem fotelikow bo w bagazniku sie nie zmieszczą :-) .A jesli jedzie dwoje dzieci to taksowkarz ma mieć dwa foteliki ? Czy zrobić losowanie które pojedzie w foteliku ? :-) A co jak jedzie troje ? .Wlasnie z tego powodu w ustawie prawo o ruchu drogowym taksówki są zwolnione z obowiązku fotelikow.Jednak każda taksowka musi mieć z tyłu pasy .To rodzice powinni zabrać swój fotelik do taksówki .

Gość do przedmowcy
No właśnie ten jeden powinien być. Skoro jedna korporacja może, to dlaczego inne nie? Gdyby rodzic wiedział, że jest zawsze jeden fotelik to inaczej by do tego podchodził. Uważam, że skoro eco-car może, to pozostali również. Od kiedy to rząd idzie na rękę przedsiębiorcom?

Gość magda brec
Zgadzam się, że w tych czasach to skandal, żeby taksówki nie miały jednego fotelika. Nikt nie karze im mieć ich kilka, jeden wystarczy. I tak póki nie pojawią się odpowiednie przepisy, to nie będzie egzekwowane.

Gość gość
a gdzie masz trzymac ten fotelik ? w d***e ?

Gość gość
A co stoi na przeszkodzie żeby rodzice zabierali foteliki swoich dzieci do taksówek ?

Gość magda brec
W bagażniku, albo niech fotelik zajmuje po prostu jedno miejsce. W większości aut fotelik się normalnie zmieści w bagażniku. Raczej nikt nie prowadzi usług taxi w tico.

Gość gość
A jesli zabieram cztery osoby z bagażami fotelik mam wtedy wyrzucić ?

Gość gość
a jak masz bagaze bo lecisz na lotnisko to co fotelik w dupe sobie masz wsadzic??

Gość magda brec
Typowe polskie robienie problemu z D. Auto ma 5 miejsc. jedno zajmuje fotelik, są 3 miejsca dla pasażerów. Jeśli nie potraficie rozwiązywać tak bzdurnych problemów to może powinniście po prostu zmienić pracę?

Gość gość
a ty sobie magda w d**e wsadz ten fotelik to rozwiazesz problem

Gość gość
W każdym europejskim kraju taksówki i autobusy zwolnione są z fotelikow.Bo to po prostu logiczne.

Gość magda brec
Ale firmy nie muszą się same z tego zwalniać - każda korporacja powinna mieć chociaż kilka auta z fotelikiem. To nie kosztuje jakoś specjalnie dużo, a przecież chodzi cały czas o bezpieczeństwo dzieci.

Gość izaminna
Akurat tutaj się zgadzam, każda korporacja powinna mieć auta z fotelikiem, nie chodzi o obowiązki, tylko o ofertę pod klienta i bezpieczeństwo dzieci. A chyba zakup kilku fotelików nie zniszczy budżetów firm, prawda?

Gość gość
A czemu upieracie się że nie zabierzecie swoich fotelików .Skoro ustawa zwalnia od fotelikow taksówki no to ich nie maja .Macie dzieci to macie też foteliki .W taksowkach nie ma na to miejsca .Zabierzecie swój i po problemie.

Gość gość
Ja polecam tanią firmę z taksówkami z Katowic - to firma http://www.tele-taxikatowice.pl/ , skorzystałem i naprawdę się opłaca! Mają tanie i profesjonalne przejazdy nawet w nocy.