Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spalona 023

Fryzjerka SPALIŁA mi włosy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Spalona 023

Witam.. w sobotę rano byłam u fryzjera, bo na wieczór jako świadkowa robiłam wieczór panieński. Podobało mi się jak mnie uczesała. Wczoraj popołudniu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, więc pomyślałam że skocze do tego samego fryzjera żeby mi wystopniowała włosy, wyprostowała i trochę "podnioosła". Było pełno ludzi, ale czekałam nie dłużej niż pół godziny. Usiadłam, wszystko "ładnie -pięknie" jak to się mówi.. Oczywiście byłam zadowolona, tylko zdziwił mnie fakt że "zrobiła mnie" tak szybko.. Gdy płaciłam migło mi przed oczami, że na prostownicy było 260*!!!!!! Ale pomyślałam że musiało mi się wydawać.. Ok, mam dosyć gęste włosy, ale taką temperaturą prostuje się mega skręcone i gęste loki.. Ja się okazało, temperatura mie się nieprzewidziała! Laska prostowała mi włosy w takiej temperaturze, żeby szybciej skończyć, bo jak wspominałam kolejka była masakrycznie długa. Dzisiaj rano umyłam głowe, i gdy ją wysuszyłam myżlałam że się popłacze..!! Jestem blondynką. Końcówki conajmniej na 2cm mam czarne, pospalane i porozdwajane!! Włosy mam już podcięte, o 10 wpadła do mnie znajoma fryzjerka i załatwiła sprawe.. Nie wiem czy iść do szefostwa salonu, i powiedziec conieco nt tej pracownicy.. Tylko jak im to udowodnie?

Gość Masakraa!!!
Mogłaś założyć jakąś czapkę, i iść z tymi włosami do salonu.. teraż rzeczywiście nie za bardzo masz jak im to udowodnić, chyba że weźmiesz ścięte końcówki ze sobą..:O

mogłaś włosów nie ścinać tak to teraz niemasz jak udowodnić. i trzeba było iść od razu jak tylko to zauważyłaś

Gość aldona7897
Zrobiłaś błąd, trzeba było nic nie poprawiac i iść do salonu z reklamacją, powinni Ci zaproponować strzyżenie i zabiegi regenerujące. A teraz trudno Ci będzie coś udowodnić, no chyba, że jeszcze coś zostało z "dowodów zbrodni" A tak ogólnie, od prostowania włosów już się odchodzi, nie dosć, że to (jak widzisz) zabójcze dla włosów, to efekt często bywa sztuczny.

Gość Spalona 023
.. no nie wiem co mam zrobić.. Na ogół nie prostuje włosów.. teraz to już chyba w ogóle przestane!! Straszne :O . morze rzeczywiśćie ścinki w reklamówkę i iść do szefostwa.. :O

Gość Spalona 023
może**

Gość Co za durna fryzjerka!!!!
Jestem fryzjerką, i w salonie można używac temperatury do max 210*!! chociaż to i tak żadko używamy.. Bierz te włosy w jednorazówkę i idź do nich!! Nie ma na co czekać!

Gość o ja ....
mi kiedyś fryzjerka przypiekła ucho, i nie płaciłam, za takie coś jak Tobie zrobiła to od razu powinna być wywalona!

Gość Co za durna fryzjerka!!!!
Czołgista czego się cieszysz jak popieprzony/na :O