Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torturełe orencz

Pomozecie mi podjac mega trudna decyzje?

Polecane posty

Gość torturełe orencz

Isc do pracy czy nie? Od jutra mam wolne wiec moglabym sie juz przemeczyc dzisiaj te 4 godziny. Z drugiej strony jak nie pojde nikt z tego powodu nie ucierpi, mnie tez sie nie oberwie. Conajwyzej beda mnie podgryzaly wyrzuty sumienia:o co byscie zrobili?:classic_cool: Mam pol h na decyzje:classic_cool:

Gość torturełe orencz
Ostra, ale uzasadnij swoje stanowisko:classic_cool:

Gość bez nicka i podszywów
cześć pśp :P

Gość bbbbbppppppppp
Idź, dasz radę! Będziesz z siebie dumna i nie będą Cię gryzły wyrzuty sumienia.

Gość torturełe orencz
boze, jakie psp:o:o to ya:classic_cool: drzewiecki, mi to nie grozi, wyjde z psem, pojde na zakupy, bede sie pakowac:classic_cool: no dobra, 2:1 zebym poszla. zalamujecie mnie ale czekam na dalsze propozycje:classic_cool:

Gość bogata wyobrażnia
nie idż, dzisiaj jest ładna pogoda, korzystaj ze słońca bo od jutra deszcz.

Gość o dzissys
co to za praca? od jutra urlop a już dziś możesz nie isć? Nieźle:)

Gość torturełe orencz
no wlasnie .... nie bede:o:classic_cool: nie wiedzialam ze takie z was pracusie, niepotrzebnie zalozylam ten topik, tylko sie zdolowalam😭 3:1 :o

Gość OstrzeMrozu
kurcze 4 godzinki to nic ;] ale jesli jednak zostaniesz to tutaj mozesz sobie poogladac fajne tyłeczki ;) http://pokaztylek.pl

Gość torturełe orencz
lektor w przedszkolu:classic_cool: no dobra, ale moze znajdzie sie choc jedna osoba, ktora napisze ''nie no zdzirson, zostan z nami, no co ty, bedzie fajnie, praca nie zajac'' ?:classic_cool:

Gość ona 134
jesteś pewna ze nie grożą Ci żadne konsekwencje tego ze nie pójdziesz? jeżeli tak to nie idź:D i zacznij się pakować osobiście uwielbiam sie pakować:D

Gość Cicho baby
Iść! A jeśli już nie, to musisz dniówkę przekazać na jakiś zbożny cel.

Gość torturełe orencz
no wlasnie Ostra, to jakbys dzisiaj wiedziala, ze jutro nie musisz isc do pracy i nadobra sprawe dzisiaj tez nie, to bys szla? nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu:classic_cool: poza tym pies by sie ucieszyl, ze nie bedzie siedzial sam:classic_cool:)))

Gość torturełe orencz
dyrektorka ma kontrole z kuratorium, od 3 dni nie wie jak sie nazywa, wiec sie nie zorientuje. babki w grupach tez nie, pojda z dzieciakami na podworko. a w razie czego bede miala 2opcje wymowki: 1. dzwonilam, nie wiem kto odebral, przekazalam, ze mnie nie bedzie 2. przeciez mowilam pani dyrektor w poniedzialek!:classic_cool: umiem sciemniac jak nikt, uwierza:classic_cool:))

Gość torturełe orencz
oo, przepraszam wlasnie zobaczylam wypowiedz: bogata wyobrażnia nie idż, dzisiaj jest ładna pogoda, korzystaj ze słońca bo od jutra deszcz. No wlasnie, to jest argument :classic_cool:)))):D

Gość Cicho baby
Pies piesowi oka nie wykole, a Ty masz iść i to w podskokach. Postawę Twoją oceniam jako wysoce nieetyczną i demoralizującą, zwłaszcza dzieci i młodzież. Fuj, nie ładnie. Nie po chrzecijańsku.

Gość torturełe orencz
4:2 zeby nie isc, zamykam glosowanie:classic_cool: bede sie smazyc w piekle ale to nic, w ramach rehabilitacji wrzuce dzisiaj 5zeta harcerzom przy kasie w Realu:classic_cool:

Gość torturełe orencz
Cicho baby - ale zrozum, kazdy ma chwile slabosci:classic_cool:

Gość Cicho baby
Jeszcze będziesz musiała powiedzieć: "A teraz drogie dzieci wasza pani idzie sobie na wagary, bo jej się nie chce z wami użerać" Obiecujesz?

Gość torturełe orencz
moze chociaz zmienmy ton tej wypowiedzi?:( np ''A teraz drogie dzieci Pani idzie do domu bo strasznie boli ja glowa od waszych wrzaskow''? Nie badz tyran:classic_cool:

a ja sumiennie płaciłam za prezdszkole, wciąz tylko wiecej i wiecej, a jak widac niektrzy maja w dupie swoja prace. super. gratuluje podejscia do zycia. niech jeszcze w ogóle nie przyjdzie pani od rytmiki, kucharka, panie wychowawczyni, a 6 latki zajma sie 3 latkami!!!!

Gość chyba Cię lochło :O
proste,że nie iść :classic_cool:

Gość Cicho baby
Możemy, ale wyrzut sumienia wyszepce wszystko w najmniej odpowiednim momencie np. w sobotni wieczór. I będzie jątrzył i jątrzył, tak, że we wtorek rano pójdziesz do pracy spłakana, niewyspana i totalnie wykończona, zamiast z pogodą ducha i śpiewem na ustach rozpocząć nowy tydzień.

Gość Cicho baby
Oj mamohuberta. Przecież dziewczyna pyta, więc jest jeszcze dla niej ratunek. Trzeba wskazać właściwą drogę i nie dać się stoczyć, a nie krytykować. @chyba Cię lochło :O - zamilcz, bo mnie rozjuszysz.