Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madelajne

PROSZE O OPINIE WÓZEK SAWEX TUNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

WITAM JESZCZE RAZ PROSZE O JAKIEKOLWIEK INFO NA TEMAT TEGO WÓZKA OSOBY KTÓRE GO MAJA BĄDŻ MIAŁY.......... JAKIES PLUSY I MINUSY- POPROSTU OPINIE DZĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to pewnie wirus albo spyware
nie wchodz w ten link dziewczyno!

Gość akuku..
ja bym proponowała wszelkiego rodzaju produkty NeoNato http://www.neonato.pl/ miałam kojec, wanienkę i komodę kąpielową, przewijak i wózek tej firmy i byłam strasznie zadowolona :) a ceny są naprawdę przystępne. Teraz mam drugie dziecko i znów będę korzystała z ich produktów :) Naprawdę polecam warto :)

DZIĘKI, ZA ODPOWIEDZ ALE JEDNAK JAKOS TEN MI PRZYPADŁ DO GUSTU...... I JAK KTOS GO UŻYTKUJE TO PROSZE PISAC;)

tez podoba mi się ten wózek :) proponuję wejść na Allegro i wysłać maile z zapytaniem do osób, które go kupiły :) Na pewno ktoś odpisze :)

Gość 75gocha
Ja chcę trochę odbiec od tematu, a mianowicie gdzie oprócz aukcji na allegro można kupić ten wózek - tunni 3w1 Sawex? Czy znacie adresy sklepów lub e-mail? Proszę o odpowiedź. Dzięki

witam ja posiadam ten wozek ogolnie jestem zadowolona poniewaz to jest moj drugi wozek .. pierwszy mialam strasznie sztywny i w porownaniu do tamtego ten jest "miekki" amortyzowany i w ogole ale ma tez swoje wady : 1 kola ( bardzo mi zalezalo na pompowanych poniewaz dodaja miekkosci ale albo trafilam na trefne opony albo mam strasznego pecha w ciagu 3 miesiecy zlapalam 3 gumy ) 2 budka od spacerówki ( jakas lekka pomylka .. jak mozna zrobic budke tak aby jej stelaz byl na wierzchu .. material nie oslania drutow miedzy ktore moja coreczka wklada raczki i raz juz przez przypadek skladaja budke przycielam jej raczke chociaz staram sie pilnowac .. ale jest na to sposob trzeba dokupic sobie rzepy i przyczepic material .. 3 koszyk na zakupy .. na poczatku jak cos do niego wlozylam to obcieralo mi o kolka i nawet troche sie podarl ale wystarczy go zaczepic troche wyzej (przod) a nie tam gdzie jest przyczepiony pierwotnie . 4 adapter do fotelika.. w pierwszym wozku mialam fotelik bez adaptera co jest duzo wygodniejsze tu natomiast jest osobno i trzeba pilnowac zeby o nim nie zapomniec .. ja sie kiedys wybralam nad moze z dzieckiem w foteliku w bagazniku stelaz a adapter w domu i cala droge musialam ja nosic ..ale mysle ze to nie jest az taki duzy problem mozna zostawic adapter wpiety w fotelik tylko przewożąc dziecko w samochodzi moze uszkodzic fotele chyba ze cos sie pod nie podlozy np plaska poduszke lub kocyk 5 pasy bezpieczenstwa w spacerowce moim zdaniem zbyt luzne .. pas krokowy trzyma ok ale gorne na ramiona to chyba dla jakiegos sumo ja dodatkowo zapinam je klamerka na wysokosci klatki piersiowej zeby mi nie wypadla i to by bylo na tyle a plusy 1 regulowane oparcie i w gondoli w spacerowce 2. 3 w 1 super rozwiazanie 3. fotelik z daszkiem i oslonka na nogi z oslonki moze tak czesto nie korzystam ale daszek strzal w 10 4 torba dosc pojemna i wytrzymala ( choc z jednej strony puscilo mi uszko i musialam przyszywac to i tak jestem z niej zadowolona 5 gondola gleboka (brak tam tylko jakiejs oslonki przed sloncem ale parasolka to rekompensuje pod warunkiem ze nie wieje i jej nie wykrzywia ) ogolnie jestem zadowolona z tego wozka a jesli chodzi o wage to do super lekkich nie nalezy ale spacerowke jak trzeba to wniose sama do autobusu a i zejsc z 3 pietra tez moglam i z gondola i ze spacerowka gorzej bylo z wniesieniem ;P ) zastanawialam sie jeszcze nad wozkiem espiro enzo kolezanka miala i rowniez jest bardzo z niego zadowolona jest lzejszy niz sawex tunni i wyzszy roznily sie tylko tym ze nie ma regulowanego oparcia w gondoli ale za to ma oslonke od slonca .. spacerwka ma lepsze pasy ale jest szersza .. niewiem co do fotelika bo niestety kolezanka miala tylko 2 w 1 ..

Gość golciaa
strasznie wolno jezdzi a hamulce sie przecierają po 2 miesiacach eksploatacji! wygodny dla dziecka ale dla pchającego koszmar