Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kargulek

biegunka a tabletki anty-ciaza:( ?

Polecane posty

Gość kargulek

w 3 tygodniu dokladnie przy 18 stej tabletce mialam straszne wymioty o 7 rano a tabletke przyjmuje o 10 rano wiec jej nie zwrucilam jednak tego dnia pojawila sie biegunka nie bedac w domu nie majac dospetu do neta i ulotki wzielam regulanie te 3 tabletki do konca blistra.zrobilam 7 dni przerwy dzisiaj mija 6 dzien jak biore tabletki wlasnie uprawialm seks czy bylam w pelni zabzpiecvzona? prosze o odp.

Gość kargulek
ale stosunek byl dzisiaj

to idz do gina niech ci przepisze tabletki "po" dzialaja do 72 godz po stosunku zageszczajac sluz w macicy i plemniki sie nie dostana do komorki

Gość wr2r3
tak, jeśli uprawiałabyś seks dzień, dwa po tym jak miałas te biegunke, wtedy mogłabyś zajśc. Tak to bardzo male prawdopodobienstwo.

Gość natalenkaa85
Skontaktuj się z lekarzem. Jeśli pigułka się wtedy nie zdążyła wchłonąć to jest ryzyko ciąży. A następnym razem poczytaj dokładnie ulotkę, żebyś miała w głowie co się robi w jakim tygodniu jak się zapomni tabletki. Zasady są bardzo proste i nie tak trudno to zapamiętać.

Gość wr2r3
ah wlasnie, to juz jest nowy cykl, tamten sie do tego nie wlicza, jesli bralas po przerwie tabletki regularnie to jest ok

Gość kargulek
przeczytajcie dokladnie co napisalam oprocz wr2r3 ktora zrozumiala,ze mialam biegunke w 18 dniu tabletki przyjelam je do tej 21 tabletki+ 7 dni przerwy+teraz jestem przy 6 tabletce z nowej paczki i byl seks cz jeszcze moj organizm mogl nie wchlaniac ich czy te 6 dni wystarczy na zabezpeiczenie

Gość kargulek
czyli nie mam sie co partwic czyli od biegunki minelo juz 7 dni przerwy+te 6 tabletek co etraz zarzylam chyba bedzie dobrze boje sie

Gość kargulek
tak czytalam o tej dziewczynie co zmarla na taletki ale brala je ponad 10 lat a nie 2 lata jak ja i teraz dopiero wymiotowalam szkoda laski ale czym mozna sie zabezpieczac? gumki pekaja globułki podrazniaja mnie spirale itd nie wchodza w gre to teraz tylko celibat ? wszystko zabija? papierosy,narkotyyki wszystko i nawet tabsy ale wrocimy do mnie nie mam sie co martwic?