Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjauszka

Dlaczego kobiety lecą na facetów w wypasionych samochodach?

Polecane posty

Gość Fan pudziana
KSW ty głupi c h u j u nie obrażaj kobiet, właśnie widać jakim jesteś prymitywem, pewnie damski bokser z ciebie jest :P nie zdziwiłbym się wcale :P

Gość komentarz zbedny....
eeee to rozumiem ,ten 23 latek pracuej za granica i po tym jakie ma auto oceniasz ze sobie chlopak radzi,pewnie i radzi,wierze ale wiesz w krajach rozwinietych fajne auto kupuje sie za 2 pensje.....gorzej z domem,mieszkaniem,,,,,samochod nie jest wyznacznikeim

tak z ciekawosci CO TO JEST BRAZNA ROBOTNICZA? wiem co to jest finansowa,budowlana,medyczna.... ale robotnicza? ;)

komentarz zbedny.... --> pisalam w bodajze moim pierwszym poscie na tym topiku, ze auto nie jest wyznacznikiem, cofnij sie do pierwszej albo drugiej strony. ja tylko pisze o zaradnosci, o tym, ze sie sam dorobil, sami sie zaczeliscie wypytywac o szczegoly tego mojego kumpla. apropo domu to tez kupil.

no ok zostawny tego kolege,sam mieszkam za granica i wiem ze jak sie pracuje to poprostu takie dobra jak samochod,czy mieszkanie(tyle ze kredyt) to jest najnormalinesza rzecz w swiecie. Sprzedawca z kasy w sklepie smiga fajnym sportowym autem. Dlatego jesli sie to porownuej to realiow Polski to wydaje sie sukcesem zycowym a ti poprostu standard ktory ma kazdy uczciwie pracujacy obojetnie co by robil

a ty zdesperowana do niczego nie doszłaś, nawet do orgazmu :D

komentarz zbedny.... --> no niestety tu masz racje.. w polsce a za granica to nieporownywalna przepasc. apropo tego kumpla to on sie skarzy wlasnie, ze ma wrazenie ze laski na niego leca przez ten samochod.. i dlatego, ze ma taka dobra prace.

fajnie ze wspomnialas gdzie kolega pracuje. a Co dokladnie robi? nie pytam zlosliwe potwierdzam zarabia sie tam niezle,,,niestety dzisiaj praca jest jutro jej nie ma,

Rozumiem ze kolega jezdi j tym autem do Polski? Po na ulicach Londynu to moze za nowym Ferrari ktos sie obejrzy i nawet niekoniecznie.

Gość jurny indżich
Mam super auto, ale w wyniki wrodzonej skromności się nie pochwalę, powiem tylko że na zlotach sportowych samochodów wyrywam na dupczenie po kilka lasek na zlot. Moje auto jak twierdzą jest zwierciadłem mojej duszy. Piękne kobiety z długimi delikatnie rzeżbionymi nogami aż lgną do środka żeby w czasie jazdy łaskotać je po kolanach ;)

no jezdzi, ale oprocz auta to on jeszcze calkiem atrakcyjny i inteligentny jest. nie wiem czy on mowil o polkach w uk czy w polsce, juz tak nie wnikam. ale nawet jak na brytyjskie warunki to ma niezle. bo nie ze on w tym metrze tory buduje tylko w bierze siedzi, zatrudnia ludzi itd.

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
Jesteś mitomanką, nudzisz się bardzo ?

Wiec do Polski lata sie samolotem bo ...szybciej:) I nie wyobrazam sobie co 10 dni smigac autem....Dokladnie wiem o jakiej pracy mowisz,znam te realia bardzo dobrze. i wiem ze az takie to zloto nie jest w Londynie. ale niech sobie chlopak radzi,moze go nawet spotkalem juz kiedys,,,,kto wie

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
masz kochanka w angli ? :P

Gość agent 009
Ja mam porsche, dlatego każda kobieta z katowic pada przede mną na kolana :)

tak latam co 10 dni a nawet czesciej,lubie spedzac weekendy w polsce

Gość kabel ed
Latają to satelity co sznurków nie mają a programy nadają :P

Gość waldemarek i jego kanarek
Mam ferrari i się nie chwalę :P ;)