Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjauszka

Dlaczego kobiety lecą na facetów w wypasionych samochodach?

Polecane posty

Zdesperowana, olej troli

Gość do KSW
Sam jesteś trolem, powiem więcej jesteś przydszy od trola chuderlaku :D

Gość karlitkas
Dajcie już spokój piszcie na temat a nie włączajcie się w dyskusję z tymi prymitywami ksw i zdesperowaną, to przez takie prymitywne osoby rozmowa jest nie na temat i niczego ciekawego nie wnosi poza wzajemnymi wyzwiskami. Po prostu nie wdawajcie się w dyskusję z tymi popaprańcami i wszystko będzie dobrze ;)

karlitkas, piszesz tak, jakbyś jeszcze niedawno była małpą i cie uczłowieczyli;)

Gość koniuszko koniczynka
Takie już są kobiety, lecą na facetów w wypasionych furach bo ci odnieśli sukces życiowy a to przyciąga. Mój mąż ma mercedesa klasy S i sam sobie na niego zapracował sprytem i inteligencją i jestem z niego dumna :)

Gość karlitkas
KSW przegrałeś życie :D nie wysilaj się już :D

Gość KSW.
Zostawcie mojego brata, jest co prawda mongołem, ale chłopak się szybko uczy. Już potrafi czytać, choć pisowania bez byków jeszcze mu nie idzie, ale wyrobi się chłopaczyna. Wątły jest, ale za 10 lat jadąc na sterydach może mu jakieś kuśki na bicepsach urosną :P

Gość Zdesperowana Domowa Żona .
:D KSW ty frajerze :D

Gość Maria Śmiechulińska
bo dziecko będzie miało wszystko

Gość Maria Śmiechulińska
KSW i zdesperowana zgadzam się przedmówcami, jesteście prymitywami ;)

Gość Proponuję aby.
KSW i zdesperowana nie pisali już w tym temacie, niczego mądrego nie wnoszą do dyskusji poza obelgami i przekleństwami, to świadczy o ich głęboko zakorzenionej nędzy umysłowej..

Gość he ha he ha
To pojechali po ksw, apropo koleś znam cię i wiem że nie masz dziewczyny... żal...

Ja kiedyś na studiach zakładałem ogrody i trafilo nam sie zlecenie. Facet w chałupie wartej kilka milionów zł, właściciel firmy developerskiej budującej same apartamentowce i jeździł Toyotą Avensis warta 80.000zł Kusilo nas żeby zapytac "co tak marnie"? Gościu powiedział że po wawie to on jeździ tylko z przymusu załatwiac sprawy i po dziurach nie bedzie sie woził drogim sprzetem a jak ma ochote na wojaże to ma chalupe na lazurowym wybrzeżu i tam ma w garażu kilka normalnych bryk. Pokazał foty to każda jedna warta pozazdroszczenia. A w Polsce szaraczek w Toyocie.

Gość karlitkas
W polsce nie warto pokazywać się w drogiej furze, za dużo zazdrośników.

Gość arrek
Sam mam dobry samochód z full opcją wyposażenia, kobiety które miały okazję się ze mna przejechać były pod wrażeniem :)

Gość antonio regianii
Również i mój samochód zwraca uwagę, a że wewnątrz siedzi piękny brunet, cóż.. :)

Gość Penelopenez
A faceci się z tego cieszą...

Gość krakusss
Ja sobie jeżdżę po centrum krakowa, a jak zajadę pod dyskotekę, nie powiem jaką to kobiety się oglądają - najpierw słychać piękne brzmienie V10 a potem pojawiam się ja w swoim srebrzystym wozie :) Ech to uczucie jest niesamowite, spojrzenia kobiet, facetom też gałki wychodzą, patrzą z zazdrością, a kobiety wodzą za mną wzrokiem :)

napewno zadnej normalnej samochod niezaimponuje tylko wnetrze faceta a wiekszosc kobiet to blachary

Gość atletyczna janina
Mr dzik frajerze pochwal się czym jeździsz ;)

Gość atletyczna janina
chyba resorówka :D :D no ale od czego są marzenia ;)

nie kupie bmw po wypadku sprowadzonego a zapomnialem to bolid mlodzierzy wiejskiej

Gość fan bmw
mr dzik przegniasz kartoflu !! nie każdy jeździ takim starym dziadem jak ty !! hamuj ze słownictwem wiejski paznokciu !!

Gość KSW.
mr dzik fikasz ? pierdna i znikasz !

Gość anna politkowska
mr dzik jest ze wsi, dajcie chłopakowi spokój, bo się zawstydzi ;)

"Proponuję aby KSW i zdesperowana nie pisali już w tym temacie, niczego mądrego nie wnoszą do dyskusji poza obelgami i przekleństwami, to świadczy o ich głęboko zakorzenionej nędzy umysłowej.." pokaz mi przeklenstwo albo obelge z mojej strony, bo poki co to ja widze, ze to raczej mnie probujecie obrazic, ale spokojnie mozecie dalej probowac, bo zdaje sobie sprawe, ze to tylko frustracja wami kieruje :) poza tym wszelkie propzycje niepisania na tym temacie i kazdym innym sa z gory odrzucane. ps. mam wrazenie, ze te niezbyt inteligentne pomaranczowe wypowiedzi pisze jedna niezbyt inteligentna osoba - nudzi sie albo schizofrenik jakis :)

Gość talarek.
A ja mam fiata pandę i możecie mi skoczyć ;)