Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjauszka

Dlaczego kobiety lecą na facetów w wypasionych samochodach?

Polecane posty

drago22, BMW jest marką konkurencyjną do Mercedea. Obydwie marki sa klasa premium, czyli wyzszej jakosci i stad ceny nowych lub wychodzonych modeli sa wyzsze niz np Fiata, czy Opla. Roznica jest taka, że Mercedes robi swoje modele dla emerytow, a BMW dla ludzi mlodych. Audi, Lexus i Infiniti sa tez z klasy premium.

Gość ale znawcy hehe
Zakompleksione buraki :D nie mają pojęcia o samochodach i piszą bzdury :D

Gość do mr dzik
zakuty to ty masz łeb :D

Gość annittas.
dajcie spokój mr dzikowi, dzieciak jest pewnie z koziej wólki i takie samochody to widział tylko w internecie a o wydechu wie tyle że zawsze go ma rano jak puszcza bąki ;) P.S. pewnie teraz siedzi przy monitorze i wali konia przy zdjęciach metroseksualnych mężczyzn :P

Gość zaborczy antonio
mr dzik = kompromitacja jakiej jeszcze na kafeterii nie było. żal :(

Gość gość
"sam nie jesteś ale widać samotny bo tu wchodzisz" to co powiedzieć o tobie, prawiku z niebieskim nickiem?

Gość Madralaa
Samochód jest wizytówką statusu finansowego i społecznego. Przecież nie wypada się zapytać "a ile zarabiasz?" "Czego się dorobiłeś w życiu?". W tym tylko problem, że taka ocena jest myląca. Można mieć kasę i prestiżową pracę, a nie mieć samochodu. Można inwestować pieniądze w dzieci, a nie w zabawki typu luksusowy samochód, nowy iphone. Ale kobiety nie mają czasu wnikać w szczegóły - liczy się pierwsze wrażenie. Umówiłem się z dziewczyną, dała mi jeszcze pytanie dodatkowe "a czym przyjedziesz". Powiedziałem, że rowerem. Zamilkła przestała odpisywać na sms i telefony. Ależ ją to uraziło. Wcześniej mówiła mi "jesteś kochany"... Jeżdżę rowerem, na samochód szkoda mi pieniędzy, zdrowia i środowiska naturalnego. Poruszanie się na odcinkach do 2km w piękną pogodę, to głupota, bo szybciej dojadę na miejsce (5 minut) niż klimatyzacja wychłodzi puszkę, a zimą szybciej niż trwa skrobanie szyb... Czas podróży po mieście jest praktycznie taki sam. Na ścieżce rowerowej nie stoję w korkach. Na światłach i tak wszyscy się spotykają. Czasem można jeździć skrótami, co nawet skraca drogę nawet 3-krotnie.

Gość gość
masz problem kolego bo na bagażniku rowerowym żadnej laski nie bzykniesz- do tego tylne siedzenie w samochodzie jest potrzebne w jakimś fajnym lasku...oczywiście w zgodzie ze środowiskiem naturalnym :P

Gość gość
Nie chce mi się już użerac z tymi wymyślnymi egzaminami na prawko. Polecam wziąć sprawy w swoje ręce i zamówić dokument kolekcjonerski prawa jazdy z clubcard.com.pl

Gość gość
Ja mam 32 lata zone, dzieci nie mam bo nie chcemy ich miec, dobrze zarabiam stac mnie na dobre auto to mam nowego Jeep Grand Cherokee 4x4 w bialym kolorze...moze jakas chetna na wyjazd z przyjemnosciami, dobry seks, kolacja... Kujawsko-Pomorskie TORUN

Gość gość
nie podoba mi się jeep masz żone i szukasz przygod?

Gość gość
NIe ja pierwszy I nie ostatni ozenilem sie z kloda ktora seksu nie lubi a mi marzy sie by zrobic minetke kobiecie.... od 10lat

Gość Samotny

A ja od wielu lat jeżdżę PKSem albo rowerem. Staram się zostawiać jak najniższy ślad węglowy dlatego mieszkam w domku pasywnym.
Niestety jestem sam bo jak mówię półżartem, że przewiozę jakąś pannę na siodełku to żadna nie chce.