Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjauszka

Dlaczego kobiety lecą na facetów w wypasionych samochodach?

Polecane posty

Gość waldemarek i jego kanarek
Mam każdą kobietę jakąś chcę, lecą na auta :) wiem to :)

Gość anniki67
zdesperowana żona bo zwykłą kurwą jesteś i obciągasz swojemu staremu pod biurkiem jak kurze ścierasz głupia wywłoko !!!!

lEPIEJ FACET Z MESIEM jak smierdzacy niezadbany stary grzyb z maluchem 126p.Klasa faceci klasa....................

Gość franciszek nokabelja
Też to zauważyłem, bo mam przykuwajacy uwagę samochód i kobiety niestety śliną się na jego widok, żałosne.

Gość franciszek nokabelja
do monika_32 - nie wszyscy faceci są śmierdzącymi grzybami co jeżdżą maluchem :) Mój kolega jest mniłosnikiem tej marki ma zabytkowy egzemplarz i laski na niego lecą bo zawsze jest ubrany jak włoch z centrum mediolanu :) gangol, super fryzura itp.

Gość do zdesperowana i ksw
szacun dla Was, a swoja droga coz za cierpliwosc wykazujesz zdesperowana, zeby z ta chamska swolocza w ogole rozmwaiac;), ksw juz odpuscil fekaliom;)

Tępote ciemnote i buractwo trzeba tępić. Jakbym mial troche wiecej czasu to tez bym się wdał do dyskusji. NIe sadze, aby kazdy wlascicel 126p byl flejtuchem. Mam jednego kumpla z osiedla, który dosyc dlugo jezdzil maluchem, byl w miare przystojny, dobrze zbudowany, mial dziewczyne ale auto nei bylo dla niego priorytetem. Dopiero ostatniej zimy zmienil na Forda Sierre. Ale biorąc pod uwagę statystyki policyjne w woj ślaskiem, to wlasnie najwiekszy odsetek pijanych kierowcow lapanych jest w tanich samochodach, typu łada, polonez, cc itd... Mojej ex, tej "paniusi", ktos pol roku temu uszkodzil nowego citroena na drodze i uciekl z miejsca kolizji, zostal zlapanay, a tez jezdzil poldkiem. Każdy ma to, na co go stać.

Gość do KSW
Koleś ale jesteś tępym głąbem, tą ciemnotą to jesteś właśnie ty, prymitywie. Troglodyto z małym ptaszkiem i fistaszkami, zamiast jąder.

Najmocniej oburząją się zawsze ci, których, to najbardziej dotyczy. Tj. mały mówi, że jest duży, chudy chce być teższym, gruby zaprzecza, że jest tęgi, a Ty zaprzeczasz powyzszemu zdaniu, nie mówiąc o obrażaniu i rzucaniu miesem. Jestes tepym burakiem, nic dodac nic ując :)

Gość do KSW
No właśnie wiejski paznokciu, dlatego tak bardzo się oburzasz i wdajesz w dyskusję. Jesteś bardzo głupi skoro dajesz się prowokować ;)

Narazie sprowokować, to tyś sie dał, ja tylko podtrzymuje dyskusje, bo mi sie podoba

Gość czesław kamionka
KSW nie mądruj tak bo jeszcze się nadziejesz ;) a jeśli chodzi o temat, to niewiele osób pisze do rzeczy, sporo tu dzieci jak przesycony sterydami agresywny KSW i inne potworki którym matka natura poskąpiła rozumu :) Ale ty KSW przebijasz wszystkich :D Pisz dalej, jest się z czego nabijać :D

Gość KSW.
do Zdesperowana Domowa Żona - ty za to wnosisz same mądrości hehehehehehehehehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
Masz łaskotki pod pachami ?

Gość do KSW
Jesteś tępym mongołem i tyle, na jakiej wsi mieszkasz?

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
No ale masz łaskotki czy nie ? ;)

Gość do zdesperowana
Bo mam taką fantazję że jesteś przywiązana do drzewa a ja delikatnie łaskoczę twoje pachy pawim piórkiem, jak byś zareagowała ? ;)

Gość do zdesperowana
Dużo bym dał zeby usłyszeć twój słodki chichot i zobaczyć te sexowne wygolone pachy :)

Gość do zdesperowana
powiedz, duże masz łaskotki ?

Gość parcul kanclerz
zdesperowana na pewno ma olbrzymie łaskotki i ten sexowny szary ślad po zgoleniu włosków pod pachami :)

Gość maryjan piękny
KSW ty leszczu ! :D

Gość Wnuczek orszak
KSW kończ, wstydu oszczędź :D