Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała ankietka.

Ile z was uprawiało seks analny?

Polecane posty

Gość dsssssssssssssssssssssssssssss
taa dupa do srania... a c1pka do sikania... idac twoją teorią... :o

moja teoria jest taka, że doopa jest od srania. o cipce nie wspominałam:classic_cool: poza tym cipką nie sikasz. a w cewke nikt mi nic nie wsadza:)

raczej, było, co bys się zbyt nie zgasił:) :) a ten co produkuje spermę, która lubię, własnie wraca z pracy na obiad. żeby sił nabrać do kolejnej pracy) taki kochany, że na 2 etaty robi:)

nie za wysoko mierzysz?:classic_cool: poza tym tak mi się wydaje , ze ty warszafka jesteś:) za daleko do wlkp:D

tzn zgadłam?:) a Ty jak sobie trzepiesz to połykasz, że wiesz o jego smaku?:classic_cool: wrócę tu za dłuższę chwilkę.jako bezrobotna tymczasowo, podłogę w chałupie maluję:)

Gość buahahahahahahahahahaha
dsssssssssssssssssssssssssssss---->cipką się nie sika!!!!!!!!!!!!!!!Od sikania jest cewka moczowa!!Ile Ty kurwa masz lat,że masz zerowe pojęcie o anatomi cżłowieka??????????????12,14??????????????:o Ja pierdolę,poziom głupoty na tym forum mnie przeraża;(

zgadłaś :classic_cool: od razu nie, bo jakbym w twarz celował to pewnie nie trafiłbym...sporo zmarnowałoby się i w oko ...bla bla bla ...ale do szklanki i z wodą ... :P dobra :P mogę Ci wymalować :) podłogę ,a na jaki kolor farbujesz? :P

na ciemny brąz, taki murzyński:classic_cool: a pomarańcza zanim zacznie kogos poprawiać, niech sama najpierw poprawnie napisze"_